Santeri Hostikka jatkaa HJK:ssa kahden vuoden sopimuksella

”Yksi tarjous ulkomailta oli pöydällä. Koin kuitenkin parhaaksi ratkaisuksi jäädä Klubiin.”

Santeri Hostikka - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Santeri Hostikka jatkaa HJK:ssa myös kaudet 2023 ja 2024. Hyökkäyspäässä useampia rooleja taitava Hostikka kartoitti viime kauden jälkeen mahdollisuutta palata kansainvälisille kentille. 

– Yksi tarjous ulkomailta oli pöydällä. Koin kuitenkin parhaaksi ratkaisuksi jäädä Klubiin. Täällä on nyt pari menestyksekästä kautta alla, joten sitä lähdetään jatkamaan ja edelleen parantamaan, “Santtu” myhäilee.

Huuhkaja-miehistöönkin kuuluva Hostikka on treenannut Klubin kanssa pari viikkoa, joten hieman täksi kaudeksi uudistettu pelitapa ja neljän miehen puolustuslinja on jo tullut tutuksi. 

– Se sopii mulle varmasti hyvin, kun pystyn pelaamaan sekä laituria että kymppipaikkaa.

Santeri Hostikka – HJK Helsinki

25-vuotias Hostikka pääsi viime kaudella kunnolla vauhtiin loppukesästä. Maaleista jäivät kannattajien mieleen etenkin Klubipäätyyn lauotut voittomaalit Mariboria sekä (ainakin toistaiseksi) viimeisessä Stadin Derbyssä HIFK:ta vastaan. 

– Paremmalla tuurilla tehoja olisi voinut olla muutama enemmän, ja kyllä tälle kaudelle on ehdottomasti omana tavoitteena saada lisää tehoja ja olla niiden osalta sarjan kärkipäässä. 

Loppuun klassinen kysymys – haluatko lähettää terveisiä kannattajille?

– Toivottavasti tämä on hyvä uutinen heillekin, Hostikka virnistää.

– Pian nähdään taas!

Hostikan sopimuksen myötä HJK:n kokoonpano tulevalle kaudelle alkaa olla valmis.

Lue lisää Santeri Hostikasta täältä.

Santeri Hostikka - HJK Helsinki. Photo: © Riku Laukkanen
Santeri Hostikka oli liikaa Mariborille viime kesänä Eurooppa-liigan karsinnoissa: vieraskentällä ”Santtu” syötti David Brownen voittomaalin, Bolt Arenalla hän laukoi voittomaalin itse.