Sorsa ja Tainio maajoukkueen mukaan Unkariin

Teemu Tainio ja Sebastian Sorsa on nimetty Suomen A-maajoukkueen ryhmään, joka kohtaa harjoitusottelussa Unkarin keskiviikkona 5.3. Györissä. Maajoukkuekonkari Tainiolla on tilillään jo 62 maaottelua, kun taas Sorsa on esiintynyt Suomen paidassa vasta kolmesti. Sorsa on murtautunut kokoonpanoon esiinnyttyään talven aikana vahvasti Klubin ja maajoukkueen harjoituspeleissä.

Samana keskiviikkona alle 21-vuotiaiden maajoukkue pelaa karsintaottelun vieraskentällä San Marinoa vastaan. HJK:n pelaajista kutsun otteluun ovat saaneet Nikolai Alho sekä Robin Lod. Joukkue on tällä hetkellä neljäntenä karsintalohkossa vuoden 2015 EM-kisoihin, ja tarvitsee ehdottomasti voiton keskiviikon ottelusta pitääkseen haaveet kisapaikasta elossa.

Alle 19-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Unkarin kaksoismaaottelussa tiistaina ja torstaina. HJK:sta mukaan on nimetty Matias Pyysalo, Tim Tuomikoski ja Elias Tamburini. Alle 18-vuotiaiden maajoukkue taas matkustaa Latviaan Federation Cupiin. Klubin pelaajista ryhmässä ovat mukana Alex Antikainen, Karim Jouini, Fredrik Lassas, Alex Lehtinen ja Roni Peiponen.