Sorsa: ”TPS-ottelusta ei kelpaa kuin voitto”

Mestaruus varmistui siis jo viikko sitten. Pientä juhlintaa ei voinut estää, mutta nopeasti tuli aika palata treeneihin. Sebastian Sorsan mukaan joukkue on kaikkea muuta kuin tyytyväinen.
– Treeneissä on näkynyt, että jätkät vetävät ihan hiton hyvällä asenteella. Olemme pelanneet pienpelejä, jotka ovat muodostuneet ihan kunnon väännöiksi. Siitä ei ole merkkiäkään, että kausi olisi ohi ja mestaruus varma.
– Joka jätkä haluaa vetää kauden kunnialla loppuun ja erityisesti voittaa tulevan TPS-ottelun. Haluamme myös palkita yleisön voitolla ja näyttää, että olemme oikeasti mestaruuden arvoinen joukkue.
Syke on siis pysynyt korkealla, eikä mistään väsymyksestä ole tietoakaan. Joukkueen fysiikka on kestänyt ja kestää loppuun asti, Sorsa vakuuttaa. TPS-otteluun Sonera Stadiumille astelee voitontahtoinen ryhmä.
– Jos jonkin ottelun vielä haluaa voittaa, niin se on TPS-ottelu. He kävivät sörkkimässä cupin finaalissa meidän kotikentällämme, eikä sitä purematta niellä. Muutenkin, tämä kausi vedetään kyllä täysillä loppuun asti, sen jälkeen ehtii sitten huilata.
HJK-TPS maanantaina 18.10. klo 18.30 OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!