Sorsa uskoo hyvän vireen jatkuvan perjantaina

Viime viikonlopun Komia-turnauksesta jäi hyvä maku, ja erityisesti AIK-voitto jäi joukkueen mieleen hyvänä pelinä. Laitalinkki Sebastian Sorsa vahvistaa, että pelaajien keskuudessa AIK-voitto oli merkityksellinen.

– Se oli nimenomaan joukkueena todella vahva peli ja maukas voitto. Ruotsin mestarin voittamisesta jäi kaikille hyvä fiilis.

Sorsan mukaan harjoituksissa on korostettu paljon tiivistä pakkaa ja yhtenäistä liikkumista kentällä. AIK-ottelussa se onnistui, ja samaan pyritään myös perjantaina MYPA:a vastaan.

– Ja vieläkin paremmalla otteella. Välimatkat pitää saada vielä tiiviimmiksi ja joukkue vieläkin paremmin pelaamaan yhteen, Sorsa sanoo.

– Pidämme Liigacupin otteluita tärkeinä juuri siksi, että näitä asioita pääsee kokeilemaan kovissa otteluissa. Talven otteluiden meininki heijastuu tuleviin sarjapeleihin, joten Liigacupin otteluihin haluamme panostaa.

Perjantain vastustajasta MYPA:sta ei ole kantautunut paljoakaan tietoa. Anjalankoskelaiset ovat pelanneet helmikuun aikana kahdesti. Liigacup-avauksessa Turun Inter oli parempi numeroin 1-0. Viime sunnuntaina MYPA kaatoi virolaisjoukkue Kaljun 1-0.

– Vastustajasta emme tiedä paljoakaan, mutta tuttuja naamoja ainakin on vastassa. Uskon, että perjantaina nähdään kiihkeä ottelu.

Liigacupia pe 19.6. klo 17.00 HJK-MYPA Talin jalkapallohalli