Stadin Derby – Ohjeita katsojille

Veikkausliigan paikallisottelu HIFK vs HJK pelataan tänään Bolt Arenalla kello 18:30. Ottelutapahtuman turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Stadin Derby - Klubipääty

HIFK vs HJK 
Ke 30.6.2021 18:30
Bolt Arena

Illan ottelu on HIFK:n kotiottelu, joten he vastaavat ottelun kaikista ottelutapahtuman järjestelyistä. HIFK on julkaissut Katsojan ABC:n, jossa on tärkeää tietoa katsojille: https://hifkfotboll.fi/katsojan-abc-2021/

Tässä ohjeet lyhyesti.

MASKIEDELLYTYS

Ottelutapahtumien turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyjen avulla. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, sinulle annetaan sellainen sisäänpääsyn yhteydessä.

PYSY KOTONA, JOS TUNNET OLOSI KIPEÄKSI 

Sinun täytyy pysyä kotona, mikäli sinulla on koronatartuntaan viittaavia oireita. Enemmän tietoa koronaviruksen tyypillisistä oireista löydät THL:n nettisivuilta.

SÄILYTÄ RIITTÄVÄ ETÄISYYS MUIHIN

HJK myy pääsylippuja Bolt Arenan eteläiseen puoliskoon. Myynnissä on vain joka toinen penkki, joka mahdollistaa riittävien turvavälien säilyttämisen. Osta lippu matsiin HJK:n lippukaupasta »

JÄTÄ KIELLETYT TAVARAT KOTIIN – ISOT LAUKUT JÄTETTÄVÄ NARIKKAAN

Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista. Nämä ehdot löydät täältä.

Ottelutapahtumaan ei saa tuoda A4-kokoa isompia laukkuja. Jätäthän isommat laukut kotiin tai vaihtoehtoisesti katsomossa palvelevaan narikkaan.

KALLIOILLE KOKOONTUMINEN KIELLETTY

Bolt Arenan ja Olympiastadionin välisille kallioille ei voi kokoontua derbyn aikana. Järjestyksenvalvojat vahtivat aluetta. Seuraathan ottelua television kautta kotona, mikäli sinulla ei ole lippua tapahtumaan tai osta lippu matsiin HJK:n lippukaupasta »

KIOSKIPALVELUT 

Kioskipalvelut ovat normaalisti auki myös koronarajoitusten aikana, mutta muista pitää riittävää etäisyyttä muihin ihmisiin jonottaessa. Rajoitusten aikana alkoholin nauttiminen katsomossa on ehdottomasti kielletty, eikä erillisiä anniskelukatsomoita ole käytössä. Pyydämme sinua myös maksamaan kaikki ostoksesi kortilla.

HJK STORE – FANITUOTTEET

HJK Store on auki HJK:n toimistolla. Sinivalkoista päälle!