Stadin Derby toteutetaan terveys edellä

HIFK:n ja HJK:n paikallisottelu pelataan Bolt Arenalla keskiviikkona 30.6.2021 kello 18:30. Liput matsiin: liput.hjk.fi »

Stadin Derby. Photo © Jussi Eskola

HIFK vs HJK 
Ke 30.6.2021 klo 18:30
Bolt Arena

HJK:n ja HIFK:n paikallispeli Stadin Derby pelataan keskiviikkona 30.6.2021 kello 19:00. Käytössä on noin puolet stadionin koko kapasiteetista, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa. Koronatilanne yhteiskunnassa on viime aikoina kääntynyt parempaan päin, joten pidetään huolta, että tautitilanteen kehitys pysyy jatkossakin hyvänä. On tärkeää, että kaikki Stadin Derbyn katsojat noudattavat ohjeistuksia.

Kaikkia otteluun tulevia katsojia ohjeistetaan välttämään fyysistä kontaktia muihin katsojiin koko tapahtuman ajan. Edellytämme myös kasvomaskin käyttöä.

Koska kyseessä on ulkoilmatapahtuma, jossa on paljon tilaa, katsomoihin saadaan riittävä väljyys. Liput tapahtumaan on myyty siten, että fyysisen etäisyyden pitäminen muihin katsojiin on mahdollista. Katsomoista löytyy hyvin tilaa niille katsojille, jotka haluavat pitää enemmän etäisyyttä muihin katsojiin.

HJK myy Bolt Arenan eteläisen puoliskon pääsyliput. Lippuja on edelleen saatavana, ja ne myydään HJK:n lippukaupassa liput.hjk.fi »

Lue ohjeet pääsylipun ostoon huolellisesti »

Koska kyseessä on HIFK:n kotiottelu, HJK:n kausikortit ja lippukoodit eivät ole voimassa.

Kaikissa katsomoissa on käytettävä kasvomaskia. Huolehdithan käsihygieniasta äläkä tule sairaana tai oireisena otteluun.

• Käytä kasvomaskia
• Huolehdi riittävistä turvaväleistä
• Huolehdi käsihygieniasta, yski hihaan tai nenäliinaan

• Älä tule sairaana tai oireisena otteluun
• Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon