Starline Valves Oy hankki paikan Brooklynin pelipaidasta 

Toimitusjohtaja Lalli Jäppinen: ”Jalkapallon lisäksi myös palloventtiilit ovat aina muodissa!”

Brooklyn Lyons-Foster sanoo ”oman” yhteistyökumppanin olevan hänelle suuri kunnia.

Puolustaja Brooklyn Lyons-Fosterin pelipaitaa koristaa tällä kaudella erityinen logo. Pääkumppanipaikan on lunastanut itselleen Starline Valves Oy, jonka toimitusjohtaja Lalli Jäppinen on kivikova HJK:n ja Tottenhamin eli Brooklynin kasvattajaseuran kannattaja.  

– Yrityksemme juhlii tänä vuonna 30-vuotistaivaltaan teollisuusventtiilien parissa. Juhlavuoden kunniaksi päätimme hieman tuulettaa taivaltamme myös jalkapallokentillä, Jäppinen hymyilee.

Starline Valves Oy toimittaa prosessiventtiileitä ja pneumaattisia käyttölaitteita asiakkaidensa vaativiin teollisuuskohteisiin. Firma on täynnä urheilumiehiä, ja yrityksellä on ollut kausikortit HJK:n peleihin Finnair Stadiumin ajoista 2000-luvun alkupuolelta asti. Starline Valves on tuonut vuosien saatossa “satoja asiakkaitaan nauttimaan HJK:n peleistä”. 

– Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista seurajalkapalloilua kohti kirkkaampaa tulevaisuutta. Tähän saimme oivan mahdollisuuden, kun HJK tarjosi meille “kummisedän” roolia uudelle mielenkiintoiselle pelaajahankinnalleen. Tartuimme siihen erittäin innostuneesti ja luottavaisesti, onhan Brooklyn päässyt haistelemaan jopa Valioliigan tunnelmaa pelatessaan Tottenhamin reserveissä. Olemme vahvasti sitä mieltä, että hänestä on paljon iloa meille kaikille tulevana suvena Veikkausliigan viheriöillä, Jäppinen tunnelmoi.  

Starline Valves Oy:n varasto ja pääkonttori sijaitsevat loistavien liikenneyhteyksien äärellä Vantaan Koivuhaassa. Myyntikonttoreita on neljä, kattavasti ympäri Suomea. Kun yritys täytti 10 vuotta, firman logossa oleva tähti värjättiin vuoden ajaksi Scudetto-hengessä kultaisella värillä. 

Nyt Starline markkinoi juhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa itseään näkyvästi myös ulospäin. Toimitusjohtajalta löytyy tuoreelle Klubi-yhteistyölle jopa oma slogan. 

– Jalkapallon lisäksi myös palloventtiilit ovat aina muodissa, Jäppinen nauraa.