Sumusalo harmitteli vaisua kokonaisuutta

– Jaro oli koko ottelun ajan 100-prosenttisesti pelissä keskittyneenä mukana, me emme. Esitys jäi jotenkin aneemiseksi.
Vaisun vireen syytä ei Sumusalo osaa sanoa. Pukukopissa tunnelma oli keskiviikon pelin alla hyvä, mutta sama vire ei yltänyt kentälle asti. Kylmän sään ja märän kentän syyksi ei kontrolloimatonta peliä voi laittaa.
– Mielestäni sen olisi pitänyt olla meille pikemminkin etu.
HJK:n kokoonpano oli keskiviikon ottelussa monin tavoin erilainen kuin yleensä. Sillä puolestaan saattoi olla vaikutusta.
– Ehkä nimenomaan kokonaisuuden kannalta. Kyllä koko joukkue on täynnä niin kovia pelimiehiä, että jokainen pystyy pelaamaan paikalla kuin paikalla, mutta ehkä uusien roolitusten takia kokonaisuus kärsi hieman, Sumusalo miettii.
– Jossittelu on kuitenkin täysin turhaa. Katse pitää suunnata jo heti eteenpäin.
Sumusalon mukaan keskiviikon pelistä on turha vetää johtopäätöksiä tulevaa kautta ajatellen. Huonoja päiviä sattuu joka joukkueelle ja luottamus pysyy kovana alkavaa kautta ajatellen.
– Pääsemme nyt pienelle lomalle ja jatkamme ensi maanantaina. Uskon, että loma tulee juuri sopivaan paikkaan ja jokainen pelaaja saa ladattua akut täyteen sarja-avausta varten. Fiilis on kuitenkin ollut koko talven ja kevään todella hyvä ja energinen, joten on turha huolehtia.