Sumusalo innolla maarianhaminalaisia vastaan

HJK aloittaa Liigacupinsa vasta nyt tulevana viikonloppuna. Monet joukkueet ovat ehtineet jo avausottelunsa pelata, mukaan lukien HJK:n lauantainen vastustaja MIFK. Se pelasi 1-1 -tasapelin FC Hongan kanssa tammikuun viimeisenä päivänä. 
– On siellä Ahvenanmaallakin harjoiteltu varmasti kovaa, Mikko Sumusalo miettii.
– En itse joukkueesta tiedä toistaiseksi paljoakaan. En ole huomannut heidän pelaajasiirtojaan, mutta Pekka Lyyski jatkaa valmentajana, ja se ehkä kertoo jo jotain siitä, minkälaisella ilmeellä MIFK tulee. Uskon aggressiiviiseen ja aktiiviseen vastustajaan.
MIFK:n joukkue ei ole muuttunut paljoakaan viime kaudesta. Runko on säilynyt ennallaan ja kaksi uutta hankintaa Mikko Paatelainen ja Petteri Forsell pelasivat MIFK-paidassa jo Honka vastaan. He ovat mukana myös Helsingissä.
Ennen lauantaina starttaavaa Liigacupia HJK on ehtinyt jo pelata tukun kovia pelejä. Sumusalo sanoo, että peleistä on tullut paljon kokemusta – varsinkin nuorille. 
– On ollut todella hienoa, että nuorille on annettu paljon vastuuta alkukauden peleissä. Joukkueessa on mielestäni ollut todella hyvä joukkuehenki. Niin ovat sanoneet monet muutkin.
Nuorille löytyy jälleen käyttöä, sillä HJK:n riveistä poissa lauantain ottelusta ovat Janne Saarinen, Aki Riihilahti, Jarno Parikka ja todennäköisesti Juho Mäkelä.
– Varsinaisista liigajoukkueen pelaajista jalkeille saamme 12 kenttäpelaajaa. Klubi 04:n puolelta tulee varmuudella tukku vahvistuksia. Tosin tarkemmin tiedämme perjantaina omien harjoituksiemme jälkeen ja Klubi 04:n harjoitusottelun jälkeen, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Täältä näet lippujen hinnat Liigacupin otteluihin