Sunnuntain kotiottelussa vastassa RoPSKaksi peräkkäistä tappiota on hetkeksi vienyt HJK:n väärille poluille hyvän alkukauden jälkeen. Sunnuntaina Klubilla on mahdollisuus palauttaa juna raiteilleen, kun RoPS saapuu Sonera Stadiumille kamppailemaan Veikkausliigapisteistä. Ilmassa on muutenkin jännitettä, sillä juuri RoPS tiputti HJK:n Suomen Cupista aiemmin tällä kaudella. Pelikiellon vuoksi kamppailusta sivussa oleva Teemu Tainio uskoo joukkueensa olevan valmis kohtaamiseen.

– Meillä on revanssin paikka, RoPS tiputti meidät Cupista. Tiedetään että viimeaikaiset tulokset ei ole olleet sellaisia mitä on pitänyt, nyt on aika korjata kurssia. RoPS tulee tietenkin puolustumaan ja yrittävät iskeä vastahyökkäyksillä, mutta melkein jokainen peli täällä on sellainen. Meidän pitää saada murrettua se sumppu, tehdä tarvittavat maalit ja ottaa kolme pistettä. Ei siinä sen kummempaa, laskeskeli Tainio.

RoPS:n alkukausi on ollut kaksijakoinen. Kotonaan se on kerännyt pisteitä hyvään tahtiin, mutta kolmesta vierasottelustaan se ei ole vielä ottanut pistettäkään. Sarjanousijan otteet ovat kuitenkin viime peleissä olleet lupaavia. Ensin rovaniemeläiset varmistivat paikkansa Suomen Cupin välierissä, ja torstaina joukkue kaatoi FC Interin kotikentällään 1-0. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa kaudella 2011, jolloin Klubi iski RoPS:n verkkoon kolmessa ottelussa yhteensä 14 osumaa. Sonera Stadiumilla pelatut kaksi kamppailua päättyivät silloin 5-0 ja 5-1 lukemiin, Rovaniemeltä Klubille jäi käteen vaivainen 4-1 voitto.

Avauspotku potkaistaan kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Paikalle kannattaa saapua julkisilla, sillä aiemmin päivällä juostavan Naisten Kympin vuoksi liikkuminen ja parkkipaikan saaminen stadionin läheisyydessä on poikkeuksellisen mutkikasta. Osta siis lippusi ennakkoon ja saavu paikalle ajoissa!