Sunnuntain ottelussa vastassa FF Jaro

Ottelut vähenevät ja jännitys kasvaa. HJK taistelee pisteistä sunnuntaina Pietarsaaressa, jossa kapuloita rattaisiin asettaa pronssimitalista kamppaileva FF Jaro. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Pietarsaaresta HJK onnistu jo kerran hakemaan pisteet, mutta Sonera Stadiumilta Jaro puristi tasapelin. Päävalmentaja Sixten Boström tiedostaa, että edessä on vaikea peli.

– Kova peli tulee. Kenttä on siellä varmasti paremmassa kunnossa kuin viimeksi, silloin meni aika painimiseksi. Se ainakin antaa mahdollisuuden pallon liikuttamiseen maata pitkin. Jaro ei hirveästi pisteitä kotonaan menetä, joten voitto olisi hieno suoritus, painotti Boström.

HJK on sarjataulukossa edelleen toisena, pisteen perässä yhden ottelun enemmän pelannutta Honkaa. Otteluita Klubilla on jäljellä enää yhdeksän, joten loppurutistuksen voidaan sanoa nyt alkaneen. Juoksua maaliviivalle helpottavat loukkaantumisestaan toipuneet Teemu Tainio ja Joel Perovuo. Klubi saa Pietarsaareen mukaansa myös edellisen ottelun väliin pelikiellon vuoksi jättäneen Tapio Heikkilän ja viime sunnuntain MYPA-ottelussa olkapäänsä loukanneen Sebastian Sorsan. Demba Savage joutui kuitenkin jättämään Pietarsaaren matkan väliin viikolla saamansa loukkaantumisen vuoksi.

– Meillä on ihan hyvä tappioton putki tässä menossa. Kolmea pistettä lähdetään hakemaan. Olemme kasvaneet joukkueena, sekä henkisesti että pelillisesti. Viime viikkoina olemme kääntäneet tiukat pelit voitoiksi, emme ole pelästyneet vastustajan maaleja vaan jatkaneet oman pelimme pelaamista, ilmoitti Boström.

FF Jaro – HJK potkaistaan käyntiin sunnuntaina kello 18.30.