Suomen Cupin peliin hyvällä asenteella

HJK:n taival Suomen Cupissa alkaa lauantaina, kun arpa heitti vastaan Kolmosessa pelaavan FC Honka Akatemian. Ottelu pelataan Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella (TN3) kello 14.00 alkaen. Kyseessä on Hongan nuoriso-osasto, ja joukkue pelaa heti keskiviikkona 23.3. HJK:ta vastaan myös ASM-karsintoja.

Klubi-leirissä arpaonnea pidettiin syystäkin myönteisenä.
– Erinomainen asia, että ottelu on lähellä eikä tarvitse matkustaa Espoota kauemmas. Ollaan tässä pelissä aika selkeä ennakkosuosikki. Haluamme mennä jatkoon, ja totta kai Suomen Cupin voitto on tavoitteenamme. Ilman muuta otamme mieluummin vastaamme ennakkoon helpomman kuin vaikeamman vastustajan. Tässähän olisi heti alkuun ollut mahdollista kohdata myös Veikkausliigajoukkue. Aliarvioida vastustajaa ei kuitenkaan voi, sillä näistä peleistä voi joskus tulla yllättävän vaikeita, painottaa päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Marbellan leirillä SJK:ta vastaan pelanneesta avauskokoonpanosta suuri osa nähdään myös Honkaa vastaan, mutta jonkin verran muutoksia on luvassa.
– Tosissaan tähän peliin lähdetään, silti järkevää rotaatiota kuitenkin tehdään. Näin saadaan ennen Veikkausliiga-kauden alkua sopivasti peliaikaa useammalle. Meillä on nyt sopivasti viikon välein pelejä: SJK, Honka, Malmö, IFKMariehamn, VPS eli viisi peliä putkeen niin että pystytään rytmittämään harjoittelu hyvin otteluiden lomaan.

Maajoukkuekomennukset aiheuttavat jonkin verran muutoksia Klubin miehistöön. Medo liittyy jo tällä viikolla Sierra Leonen maajoukkueeseen, joten häntä ei nähdä Honkaa eikä Malmöä vastaan. A-maajoukkueeseen valitulta Ville Jalastolta jää väliin Malmö-peli, samoin kuin nuorten maajoukkueita edustavilta Saku Ylätuvalta, Lukas Lingmanilta, Lassi Lappalaiselta ja Aapo Halmeelta. Veikkausliigan alkuun saadaan kokoon taas täysi rintama raitapaitoja.

Respect Suomen Cupin 5. kierros
FC Honka Akatemia – HJK 19.3. klo 14.00
Tapiolan Urheilupuisto (TN3)

Lauantaina tanner tärisee, kun HJK:n edustusjoukkue saapuu FC Honka Akatemian vieraaksi Suomen Cupin 5. kierroksella pic.twitter.com/VnibgU80XH

— FC Honka U20/M2 (@FcHonkaA19) March 17, 2016