Suomen Cupissa Metroderby! HJK isännöi Honkaa tiistaina klo 18.30 

Kausarit voimassa, liput myynnissä: Aikuisten liput kympin, lasten vitosen.

HJK juhli Veikkausliigan sarja-avauksessa Hongan kaaduttua 2–0.

HJK ja FC Honka kohtaavat Suomen Cupin 5. kierroksella tiistaina 30.5. klo 18.30. Joukkueet arvottiin vastakkain, ja arpa ratkaisi myös pelipaikan, joka on HJK:n kotikenttä Bolt Arena. 

HJK:n Veikkausliigan kausikortit, tilauspohjaiset kausikortit ja Klubien Klubi -kausarit oikeuttavat sisäänpääsyyn otteluun. Irtoliput ovat myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi. Irtolippujen hinnat ovat aikuisilta kaikkiin katsomoihin 10 ja lapsilta 5 euroa. Vieraskannattajien katsomolohko on nro 122.

Pohjoispääty on tässäkin ottelussa Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Sekä HJK että Honka aloittavat Cup-taipaleensa viime kauden Veikkausliiga-menestyksensä ansiosta vasta 5. kierrokselta. Cupissa on mukana vielä 32 joukkuetta. Veikkausliiga-joukkueita on jäljellä 11 – ainoana joukosta poissa on SJK, jonka AC Oulu murjoi viime kierroksella Seinäjoella 1–4.