Suurkiitos seuran eteen tehdystä työstä Antti-Jussi Väinölä ja Kari Haapiainen

HJK palkitsi VPS-ottelun yhteydessä entiset työntekijänsä Antti-Jussi Väinölän ja Kari Haapiaisen Klubissa vietetyn pitkän ja upean työuran kunniaksi. Kiitos AJ ja Haapis!

Klubin toimiston kaksi suurta legendaa Antti-Jussi Väinölä ja Kari Haapiainen palkittiin upeasta työurastaan HJK:ssa tauluihin asetetuilla Klubin pelipaidoilla ennen VPS-ottelua. Molemmat siirtyivät viime kauden jälkeen sivuun vakituisista työtehtävistään HJK:ssa.

Väinölä on ollut HJK:n toiminnassa mukana aina vuodesta 1998 lähtien. Pitkä ura alkoi oman lapsen harrastuksen kautta ja vei aina lopulta esimerkiksi HJK juniorit ry:n, HJK ry:n, HJK Oy:n sekä Talenttiklubi ry:n luottamustehtäviin saakka.

Viime vuodet Väinölä on antanut ison panoksensa olosuhteiden ja ottelutapahtuman järjestelyjen kehittämiseen. Vuonna 2014 Väinölä siirtyi reserviin Puolustusvoimien palveluksesta ja jatkoi työelämässä HJK Oy:n sekä HSM Oy:n kokopäiväisenä olosuhdepäällikkönä. Lisäksi Väinölä on toiminut muun muassa HJK-junoiri ry:n hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana sekä myös seitsemän vuotta puheenjohtajana vuosina 2005–2012.

Väinölä on ollut yhä tuttu näky Bolt Arenan uumenissa, vaikka virallinen työsuhde päättyikin viime kauteen. Väinölä on yhä HJK:n olosuhdekonsultti.

– Noin 43 vuotta ja 43 kilogrammaa sitten olin taivaansinen, viljankeltaisen Satakunnassa olevan Euran Pallon tuulennopea kärki. Kuningasta minusta ei tullut, mutta koko elämäni olen saanut kulkea kuningasjalkapallon mukana, ja tämä tie jatkuu edelleen. Yleisö ja kannattajat ovat tärkeä elementti seurayhteisön elinvoimaisuuden ylläpidossa, Väinölä sanaili.

HJK:n varatoimitusjohtajana vielä viime kaudella työskennellyt Haapiainen jäi oloneuvokseksi tänä vuonna. Haapiainen on tullut Klubin toimistolla tunnetuksi todellisena tiimipelaajana, joka on hitsannut toimistosta yhtenäisen.

Haapiaisen ura HJK:ssa käynnistyi Liiga-HJK ry:ssä, joka myöhemmin yhtiöitettiin HJK Oy:ksi. Haapiaisesta tulikin nopeasti HJK Oy:n toimitusjohtaja vuosiksi 2001–2013. Vuonna 2004 Haapiaisesta tuli Talenttiklubi ry:n puheenjohtaja, ja hän oli mukana perustamassa HJK Klubi 04:sta.

Haapiainen on myös työskennellyt HJK:n täysin omistaman Helsinki Stadion Management Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2007–2011 sekä HJK Oy:n varatoimitusjohtajana aina vuodesta 2013 viime vuoteen saakka. Haapiaisen tilastoihin on merkattu myös yli 120 Klubin europeliä seuran pääyhteyshenkilönä UEFA:n suuntaan.

On vain yksi Haapis. On vain yksi AJ. Kiitos!