Talista Töölöön! – Liigacupin avaus perjantaina Boltilla klo 15

Liigacup käynnistyy IFK Mariehamnia vastaan perjantaina Bolt Arenalla kello 15.00. Hanki lippusi osoitteesta hjk.lippu.fi.

Lähti taas kuin lumi Töölöstä, sanoo vanha kansa!

HJK:n osalta Liigacup käynnistyy tulevana perjantaina. Ottelu pelataan yleisön pyynnöstä ja joukkueen toiveesta Bolt Arenalla. Alun perin ottelu oli määrä pelata Talissa, mutta koska luvassa on lauhaa säätä, peli siirtyy Bolt Arenalle.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo. Kulku katsomoon tapahtuu Bolt Arenan keskikohdalta Arenan pääovista Urheilukadulta. Ravintola palvelee ottelun ajan ja tarjolla on jälleen muun muassa herkullisia Kot-burgereita. Portit aukeavat kello 14.00.

Lipunmyynti otteluun on käynnissä (aikuiset 10 euroa / lapset 4–15 vuotta 5 euroa / alle 4-vuotiaat maksutta) osoitteessa hjk.lippu.fi. Jo hankitut liput ovat voimassa myös Bolt Arenalla, ja Talin tapaan istumapaikat ovat Boltilla valittavissa vapaasti. HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa lippu veloituksetta. Kausikorttilaisiin on oltu yhteydessä Liigacupin lipunmyynnin osalta. Jos olet kausikorttilainen, muttet ole saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: [email protected].

Ottelun televisioinnista vastaa suoratoistopalvelu Ruutu. Pääset Ruudun ottelulähetykseen tästä.

Viime lauantain harjoitusottelu keräsi Bolt Arenalle yli tuhat katsojaa.