Tampereelle ja Maarianhaminaan luvassa komea Klubi-kannatus

Ratinaan matkaa Helsingistä yli 100, Maarianhaminaan jopa 200.

Kai Meriluoto (oik.) ja Tuomas Ollila löivät itsensä läpi Veikkausliigassa viime kaudella Ilveksessä. Sunnuntaina edessä on paluu tuttuun Ratinaan.

HJK:n seuraavaa Veikkausliigan kotiottelua joudutaan odottamaan vielä pari viikkoa (HJK–SJK lauantaina 3.6. klo 17), mutta Klubi-kannattajat eivät ole jäämässä telkkarille laulamaan.

Sunnuntain Ilves-vierasmatsiin 21.5. matkaa kaksi loppuunmyytyä Klubipääty-bussia, ja kun omatoimimatkaajiakin kolmostielle ja raiteille lähtee, kipuaa vieraskannattajien määrä tuntuvasti sadan paremmalle puolelle.

12 euron hintaiset liput Ratinaan vieraskannattajakatsomoon ovat ostettavissa täältä. Katsojia lienee matsissa muutenkin mukavasti, sillä Ilves on jakanut kaikille Tampereen alakoululaisille ilmaiset lipukkeet, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn otteluun.

Ja yksi kauden vierasreissujen ehdottomista kohokohdista, alkukesäinen Maarianhamina, odottaa sekin jo viikon päässä: HJK kohtaa IFK Mariehamnin la 27.6. klo 18.30. Saarelle on matkaamassa Klubipäädyn arvion mukaan peräti noin 200 HJK-kannattajaa.

IFK:n peleihin ei ennakkolippuja ole myynnissä, mutta Ratinan tavoin myös Wiklöf Holding Arenalle mahtuvat kaikki halukkaat. Lipunmyynti Arenalla alkaa puolitoista tuntia ennen ottelua pohjoispäädyn lipunmyyntipisteessä (Norra biljettkiosken).

HJK toivottaa kannattajille elämyksellisiä & voitokkaita reissuja. Haetaan yhdessä pisteet Töölöön!

Kuten Forza HJK tapaa sanoa: Aina kotona, aina vieraissa. Sunnuntaina mennään taas!
Viime viikonlopun Inter-peliä seurasi aurinkoisella Boltilla yli 4700 kannattajaa.