Tässä on Veikkausliigan Mestaruussarjan otteluohjelma – Early Bird -liput myynnissä!

HJK pelaa Mestaruussarjassa kolme kotipeliä ja kaksi vierasmatsia. Mestaruussarja käynnistyy kotipelillä Interiä vastaan lauantaina 16.9. klo 17. Liput nyt myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi.

Veikkausliiga jakautuu tässä vaiheessa kautta kahteen loppusarjaan, Mestaruussarjaan ja Haastajasarjaan. HJK lähtee Mestaruussarjaan runkosarjan voittajana, ja saa näin ollen pelata päätöskierroksen ottelun kotikentällään.

HJK:n Veikkausliigan loppukauden kotipelit ovat lauantaina 16.9., keskiviikkona 27.9. ja päätöskierros pelataan lauantaina 21.10.

PvmKloOtteluLiput
La 16.9.17HJK vs FC InterOsta tästä
Su 24.9.17.30SJK vs HJK
Ke 27.9.18HJK vs FC HonkaOsta tästä
Su 8.10.16VPS vs HJK
La 21.10.17HJK vs KuPSOsta tästä

Lipunmyynti käynnistynyt Early Bird -hinnoilla

HJK:n Mestaruussarjan kotiottelut ovat myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi. Liput ovat torstaihin klo 15 saakka Early Bird -hintaisia. Käytännössä tämä tarkoittaa aikuisten lippujen osalta kymmenen euron alennusta runkosarjan ottelulippujen hinnoista. Alennusryhmä- sekä pyörätuolilippujen hinnoista lähtee pois viisi euroa.

Early Bird- hinnat eivät koske lasten lippuja. Lasten liput ovat aina 5 euroa katsomonosasta riippumatta.

Early Bird -hinnat

KatsomoAikuisetAlennusryhmäPyörätuoli
Pääkatsomo
Lohkot 106–110
30 €25 €
Pääkatsomo
Lohkot 101 ja 111–112
20 €15 €15 €
Yläkatsomo20 €15 €
Yläkatsomo
Alin rivi
15 €10 €
Lumme Energia Aurinkokatsomo (itä)20 €15 €
Lumme Energia Aurinkokatsomo (itä)
Parittomien lohkojen alin rivi
15 €10 €
Klubipääty10 €10 €
Junnupääty (Pohjoispääty)10 €10 €

Torstaina käynnistyy dynaaminen hinnoittelu

Torstaina 7.9. klo 15 Veikkausliigan kotimatsien lippuhinnoittelu muuttuu dynaamiseksi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lipun hinta määräytyy kysynnän mukaan. Kyseessä on HJK:n, Lippu.fi:n ja Priceffin yhteinen kolme matsitapahtumaa kattava pilotti.

Pilotin aikana lippujen hinnat määräytyvät kysynnän mukaan. Kokeilun tavoitteena on täyttää Bolt Arena jokaisessa Mestaruussarjan kotiottelussa. HJK haluaa varmistaa, ettei lipun hinta ole täysille katsomoille esteenä.

– Jos kysyntää ei ole niillä hinnoilla, jotka olemme lipuille määrittäneet, olemme valmiita laskemaan hintoja. Pääasia on, että Bolt Arena saadaan täyteen. Tämä toki tarkoittaa samaa toisin päin. Kysynnän ylittäessä Bolt Arenan kapasiteetin, hinnat elävät ylöspäin tiettyyn ennalta määriteltyyn rajaan saakka, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi avaa.

Lisäksi: HJK:n Konferenssiliigan lohkovaiheen kotiotteluiden irtolipunmyynti käynnistyy ensi maanantaina 11.9 klo 9. Kausikorttilaisten etuosto-oikeus starttaa tulevana perjantaina 8.9. klo 9.

Muokattu 8.9.: Alunperin dynaamisen hinnoittelun kerrottiin alkavan torstaina 8.9. Väärä päivämäärä on korjattu nyt 7.9.