Täyteen Tammelaan! 

Yli tuhat HJK-kannattajaa tukee Klubia lauantaina jo klo 15 alkavassa huippuottelussa. 

Michael Boamah ja Luke Plange väänsivät torstain treeneissä.

Ilves–HJK 
La 6.7. klo 15:00 
Veikkausliiga – Tammelan stadion, Tampere

Lauantaina on luvassa Suomifutista parhaimmillaan, kun Ilves haastaa kotikentällään neljän liigavoiton putkessa purjehtivan sarjakärki-HJK:n. 

Ottelu on myyty hyvissä ajoin loppuun, ja HJK saa huippuotteluun kaikkien aikojen vieraskannatuksen, kun 15 bussin letka sekä omatoimimatkaajat kansoittavat Tammelan uudenkarheat katsomot yli tuhannen Klubi-mielisen voimin. 

Jos et mahtunut paikalle, suosittelemme tälläkin kertaa lämpimästi Ruutua: Klo 15.00 alkavan matsin lähetys käynnistyy jo klo 14.15. 

HJK hoiteli kaikki neljä kesäkuun liigaotteluaan tylyllä maalierolla 13–3. Ilveksen kausi puolestaan on ollut mäkinen. Kolmesta ensimmäisestä pelistä kertyi yksi piste, minkä jälkeen tamberelaiset voittivat viisi peräkkäistä peliä.

Voittoputken jälkeisistä kuudesta pelistä Ipan saldo on 1 voitto, 1 tappio ja neljä tasapeliä, joista yksi Boltilla. Mutta maaleja joukkue osaa tehdä: Huhtikuun puolivälin jälkeen se on osunut verkkoon jokaisessa ottelussaan. HJK ja Ilves ovatkin tehneet sarjassa eniten maaleja (28 ja 27).

Daniel O’Shaughnessy
Lee Erwin

HJK:n pelaajatilanne on poikkeuksellinen. Uusilta loukkaantumisilta on kovista treeneistä huolimatta vältytty, ja tällä viikolla harjoitusvahvuuteen ovat liittyneet uudet sopimuspelaajat Daniel O’Shaughnessy, Lee Erwin, Kevor Palumets ja Alessandro Albanese. Kamppailu pelipaikoista onkin ollut tällä viikolla harjoituksissa jopa poikkeuksellisen intensiivistä, ja valmennuksella riittääkin pohdittavaa optimikokoonpanon kasaamisessa. 

Kevor Palumets
Alessandro Albanese

Yksi paikastaan kokoonpanossa taisteleva on pelikuntoon palannut wing-back Miska Ylitolva. Nuoren miehen hersyvän hyväntuulinen haastattelu alla. 

Miska Ylitolva on palannut pelikuntoon.