Telia 5G Arenaa rakennetaan viihtyisämmäksi

Telia 5G Arenan peruskorjaus ja -parannus on alkanut. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kevään aikana eteläpäätyyn rakennetaan katto ja lasiseinät katsojien viihtyvyyden parantamiseksi. Suurimmat tavaratilaukset on jo saatu tehtyä, ja purkutyöt on tarkoitus toteuttaa helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa. Stadionin eteläpääty on seuraavat kaksi kuukautta työmaa-alueena, eikä suurin osa stadionin paikoituksesta ole tänä aikana käytössä.

Käyttöönottotarkastus on tarkoitus suorittaa 19.4.2019, joskin Klubipäädyn katsomo on käytössä jo kauden ensimmäisessä pelissä 3.4.2019. Ensimmäisessä pelissä kaikki palvelut eivät välttämättä ole käyttökunnossa, mutta peruskorjaus ei estä ottelutapahtuman toteutumista.

Projektinjohdosta ja urakoinnista vastaa kilpailutuksen voittanut Rakennus Oy Isotalo, ja rakennuttajakonsulttina toimii A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy. Sopimus kiinteistön omistajan kanssa viimeisteltiin ja peruskorjauksen kilpailutus tehtiin viime vuoden lopussa.

Stadionin muita suunnitelmia ja rakennuslupia koskevissa asioissa edetään tämän vuoden alkupuoliskon aikana yhteistyössä kaupungin ja suunnittelijoiden kanssa.

 

Lue lisää: Q&A – Stadionin peruskorjaushanke ja Klubien Klubi »