Tervetuloa Klubin matseihin!

Näin huolehdimme turvallisuudestasi heinäkuun kotiotteluissa.

Lucas Lingman - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola.

Päivitetty: 26.6.2020 klo 13:40

Veikkausliigan kausi 2020 alkaa vihdoin heinäkuussa. HJK:n ensimmäinen kotiottelu on kauan odotettu klassikko HJK vs Haka, joka pelataan Bolt Arenalla keskiviikkona 8.7.2020 kello 18:30.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumien henkilömäärää on turvallisen tapahtuman takaamiseksi rajoitettu. Rajoitus on valtioneuvoston päätöksellä voimassa heinäkuun 2020 loppuun. 

Bolt Arenalla on käytössä viisi erillistä katsomoa, joihin jokaiseen voi ottaa 500 henkilöä. Luku pitää sisällään myös tapahtuman järjestämiseen kyseisissä katsomoissa osallistuvan henkilöstön, kuten kioskimyyjät ja järjestyksenvalvojat.

Liput heinäkuun kotiotteluihin

HJK:lla on heinäkuussa kaksi kotiottelua:

  • Ke 8.7. HJK vs Haka
  • La 25.7. HJK vs Ilves

Kausikorttilaisilla on etuoikeus lunastaa lippu näihin otteluihin. Kausikorttien paikat eivät ole voimassa, mutta kausikortilla voi lunastaa vapaasti lipun otteluun riippumatta siitä, mihin katsomoon kausikortin paikka on.

Lunastamattomat paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

HJK vs Haka -ottelun lippujen lunastus alkaa maanantaina 29.6. ja yleinen myynti alkaa maanantaina 6.7. kello 9:00. Lipun voi lunastaa osoitteesta tiketti.fi/tarjous. Syötä kampanjakoodiksi kausikorttisi numero.

 Lue tarkemmat ohjeet tästä »

HJK:n jäsenien Klubikorteille ja toimihenkilökorteille on varattu koko Pohjoispääty.

Pohjoispäädyssä ei ole anniskelukatsomoa. Muissa katsomoissa on erillinen anniskelukatsomo ja koko Klubipääty on määritelty K-18 anniskelukatsomoksi.

Päivitys 26.6. klo 13:30: Aluehallintoviranomaisten ohjeistuksen mukaan anniskelualueilla pitää olla pöydät, joten Klubipääty ei ole K-18 anniskelukatsomo eikä muitakaan anniskelukatsomoita ole mahdolllista järjestää. Anniskelualueet tulevat katsomoiden takatasanteille, joihin järjestetään pystypöydät.

Lippujen lunastus ja myynti tapahtuu vain Tiketin verkkokaupan kautta. Porteilla ei ole lipunmyyntiä. 

Vapaaliput ja -kortit eivät ole voimassa heinäkuun kotiotteluissa.

Päivitys klo 17:20: Normaalitilanteesta poiketen myös alle 4-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

Ottelun järjestelyt ja turvallisuus

Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi ottelussa noudatetaan viranomaisohjeistusten mukaisia erityisjärjestelyjä.

Katsomojen kaikki portit avataan tunti ennen ottelun alkua. Saapumalla ajoissa varmistat sujuvan ja turvallisen sisääntulon. 

Jokaiseen katsomoon on omat erilliset sisäänkäynnit eikä katsomojen välillä ole kulkuyhteyttä. Katsomoissa turvavälit on huomioitu ja käytössä olevat paikat on merkitty selkeästi erottuvin Pingviini-tarroin. 

Pääsylippu toimitetaan sähköpostitse PDF-lippuna, josta löydät paikkasi tiedot. Turvavälit on huomioitu vapaiden paikkojen tarjonnassa, joten on tärkeää, että jokainen istuu lippuun merkityllä paikalla.

Kioskipalvelut ovat käytössä ja jonoissa noudatetaan turvavälejä. Käsien pesu on mahdollista WC-tiloissa ja katsomoissa on käsien desinfiointipaikat. 

Tilanteen niin vaatiessa yleisön poistuminen ottelusta tapahtuu porrastetusti katsomolohkoittain, jotta poistuminen stadionilta sujuu turvallisesti ja joustavasti.

Yleinen turvallisuusohjeistus

Muista vielä seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

  • Älä tule sairaana tai oireisena otteluun
  • Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa Bolt Arenan tiloissa
  • Voit istua vain lippuun merkityllä paikalla
  • Sallitut istuinpaikat on merkitty Pingviini-tarroilla
  • Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä 

Pandemiatilanteen eteneminen saattaa aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin.