Tietoa kausikorttilaisille – digitaaliset kausarit lähetetty

Kaikki tähän mennessä hankitut digitaaliset kausikortit on nyt lähetetty sähköpostiin. Tarkastathan roskapostisi.

Matti Peltola - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK:n Veikkausliigan kausikortit kaudelle 2023 on nyt toimitettu. Fyysiset kortit ovat lähteneet postitse ja kaikki digitaaliset kausikortit on toimitettu sähköpostiin. Tarkasta sähköpostista myös roskapostikansio, mikäli viestiä ei meinaa löytyä.

Digitaalinen kausikortti on mahdollista tallentaa sähköpostista esimerkiksi kännykän lompakkosovellukseen. Digitaalisen kausikortin tilanneilla ei näy hjk.lippu.fi- tai lippu.fi-käyttäjätilillä erikseen kausikorttia, vaan siellä näkyy vain kuitti ostotapahtumasta. Itse kausikortti on siis toimitettu sähköpostilla.

Jos olet tilannut digitaalisen kausikortin, mutta se ei näy sähköpostisssasi, olethan yhteydessä osoitteeseen [email protected]. Selvitämme yhdessä mahdolliset ongelmat.

Kausikortteja on tietysti myös yhä myynnissä. Kausari onkin paras tapa varmistaa paikkasi 5.4. pelattavaan kauden avausotteluun Honkaa vastaan. Tällä hetkellä Honka-ottelu on nimittäin loppuunvarattu.

Yksittäisiä irtolippuja todennäköisesti aukeaa vielä myyntiin 1.4. sekä 3.4., jolloin kausikorttivarauksia ja otteluisäntämme Elisan ostamia lippuja voi vapautua vielä yleiseen myyntiin.

Päätykatsomoiden sulkemisen vuoksi Bolt Arenan kapasiteetti kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa on rajallinen. Siitä syystä kausikorttilaisia on informoitu Honka- ja VPS-pelien osalta lipun tai varauksen lunastamisesta. Lunastaminen koskee vain kahta ensimmäistä kotiottelua.

Huomioithan, että lipun tai varauksen lunastamisen takaraja kahteen ensimmäiseen kotiotteluun on 31.3. Sen jälkeen kausikorttilaisille varattuja paikkoja avataan kahden ensimmäisen kotipelin osalta yleiseen myyntiin. Jos et ole saanut viestiä, josta lipun tai varauksen lunastuslinkki kahteen ensimmäiseen kotipeliin löytyy, ole yhteydessä [email protected].

HSL-matkalippuetu kuuluu kaikille kausikorttilaisille, kunhan kausikortti on hankittu viimeistään päivää ennen ottelutapahtumaa. Huomioi kuitenkin, että matkalippuetu toimii vain, jos puhelinnumerosi on lisätty hjk.lippu.fi-käyttäjätilillesi.

Kohta pelataan!