Tietoa lohkovaiheen kotipelien etuosto-oikeudesta

Kausikorttilaisten etuosto-oikeus käynnistyy perjantaina 8.9. kello 9. Etuosto-oikeudella voi ostaa viisi matsilippua per peli per kausikortti.

Konferenssiliigan lohkovaiheen kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy perjantaina kausikorttilaisten ja oman yhteisön (jäsenet) etuosto-oikeudella.

Etuosto-oikeus käynnistyy perjantaina kello 9. Sitä ennen kaikille etuosto-oikeuden piiriin kuuluville on lähtenyt torstai-illan aikana viesti, joka sisältää linkin, jonka kautta pääsee ostamaan lippuja lohkovaiheen kotipeleihin perjantaina kello 9 alkaen. Linkki toimii siis perjantaina alkaen kello 9.

Mikäli kausikorttilaisena et saa lippulinkkiä sisältävää sähköpostia perjantaihin kello 9 mennessä, ole pikapuolin yhteydessä osoitteeseen [email protected].

Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa viisi matsilippua per peli. Mikäli samalla henkilöllä on useampi kausikortti, lippuja voi täten ostaa jokaista kausikorttia kohden viisi kappaletta.

Sama käytäntö koskee myös lippupaketteja. Voit halutessasi myös yhdistellä yksittäisiä matsilippuja sekä lippupaketteja, mutta saat maksimissaan viisi lipputuotetta peliä kohden.

Huomioittehan, että etuosto-oikeuden piiriin kuuluvia HJK:n kausikorttilaisia on jo noin 2500 ja HJK:n jäseniä useita tuhansia. Kehotamme näin ollen kaikkia kausikorttilaisia olemaan aktiivisia heti perjantaiaamusta alkaen, koska emme voi taata kaikkien saavan lippua etuosto-oikeudella.

Attention away fans! You are prohibited to buy tickets from the general ticket sale and your entry to the stadium will be denied if you do so. Away fans can buy tickets only to away fan section via the unique link from your club.

Veikkausliiga-, Half Season- ja tilauskausikorttilaiset

Veikkausliiga-, Half Season- ja tilauskausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa etuosto-oikeudella viisi lippua per lohkovaiheen peli. Etuosto-oikeuteen ei kuulu paikkavarausta omalle kausikorttipaikalle.

Kausikortti on oltava hankittuna torstaihin 7.9. kello 22 mennessä. Siihen mennessä hankituilla kausikorteilla on etuosto-oikeus, joka käynnistyy perjantaina kello 9. Lipunostolinkki lähetetään sähköpostiinne (tarkastakaa myös roskaposti). Linkin kautta pääsette ostamaan lippuja perjantaina kello 9 alkaen.

Attention away fans! You are prohibited to buy tickets from the general ticket sale and your entry to the stadium will be denied if you do so. Away fans can buy tickets only to away fan section via the unique link from your club.

Klubien Klubi -kausikorttilaiset

Klubien Klubi -kausikorttilaisille kuuluu myös paikkavaraus, minkä lisäksi voi ostaa neljä erillistä lippua tai lippupakettia lohkovaihepeleihin. Paikkavaraus on voimassa etuosto-oikeuden ajan eli maanantaihin klo 8.59 saakka.

Valitettavasti UEFA:n lippukiintiöiden takia joidenkin kausikorttilaisten paikkavarausta ei ole voitu pitää, koska paikat menevät UEFA:lle. Näiden kausikorttilaisten kohdalla paikkavaraus on otettu mahdollisimman läheltä omaa kausikorttipaikkaa. Pahoittelut HJK:sta johtumattomasta paikkasiirrosta.

Lipunostolinkki lähetetään sähköpostiinne (tarkastakaa myös roskaposti). Linkin kautta pääsette ostamaan lippuja perjantaina kello 9 alkaen.

HJK:n jäsenet (MyClub)

HJK:n jäsenillä on mahdollisuus hankkia Konferenssiliigan lohkovaiheen kotipelien lippuja etuosto-oikeudella perjantaista kello 9 alkaen. MyClub-jäsenkortilla ei pääse lohkovaiheen peleihin ilman lippua. Etuosto-oikeus koskee MyClub-jäseniä samalla konseptilla kuin Veikkausliigan kausikorttilaisia. Lipun voi ostaa mihin tahansa katsomonosaan.

Kuluvan kauden aikana tutuksi tullut Junnupääty (Pohjoispääty) ei ole Konferenssiliigan lohkovaiheen peleissä samalla tavalla käytössä kuin aiemmin. Pohjoispäätyyn sijoitetaan vierasjoukkueen kannattajia, joten Junnupäätyyn ei välttämättä aukea lippuja yleiseen myyntiin.

Lipunostolinkki lähetetään sähköpostilla. Sähköpostissa on linkki, jonka kautta lippuja voi ostaa perjantaista kello 9 alkaen.

Lippujen ja lippupakettien hinnat

KatsomoAikuisetLapsi 4–15 vPyörätuoli
Pääkatsomo
Lohkot 106–110
40 €5 €
Pääkatsomo
Lohkot 101 ja 111–112
30 €5 €20 €
Yläkatsomo30 €5 € 
Yläkatsomo
Alin rivi
25 €5 €
Lumme Energia Aurinkokatsomo
(Itäkatsomo)
30 €5 € 
Lumme Energia Aurinkokatsomo
(Itäkatsomo)
Parittomien lohkojen alin rivi
25 €5 €
Klubipääty20 €5 € 

Lippupakettien hinnat:

  • Pääkatsomo 95 €
  • Yläkatsomo 85 €
  • Itäkatsomo 75 €
  • Klubipääty 50 €
  • Junnupääty 50 €
  • Lapset (4–15-vuotiaat) 15 €

Lippupaketti sisältää kaikki kolme Konferenssiliigan lohkovaiheen kotiottelua. Lippupaketteja on niin kauan myynnissä, kun sama paikka voidaan varmistaa jokaiseen lohkovaiheen peliin.