Tiistain HJK-KR Reykjavík -ottelun tuomarit Itävallasta

29-vuotias Lechner on debytoinut Itävallan liigatuomarina vuonna 2008. Sittemmin hän on viheltänyt Itävallan Bundesliigaa 51 ottelun ja toiseksi korkeinta sarjaa Erste-liigaa 32 ottelun verran.

Eurokentillä hän on viheltänyt sekä Eurooppa-liigan otteluita että Euro-maaotteluita, hän on tuomaroinut alle 17-vuotiaiden EM-turnauksessa sekä tänä kesänä pelatun EURO 2012 -turnauksen  karsintaotteluita. Miesten kisakokemusta hänellä ei vielä ole.

HJK:n ja KR Reykjavikin välinen Mestareiden liigan ottelu on Lechnerin ensimmäinen kyseisessä seurajoukkueturnauksessa.

Viimeisin työnäyte on toukokuun lopulta, jolloin itävaltalaistuomari vihelsi Ukrainan ja Viron ystävyysottelua. Peli päättyi Ukrainan 4-0 -voittoon.

Lechner on kohtalaisen varoitusherkkä tuomari: Maaotteluissa keltainen on heilunut noin kahdesti yhdessä ottelussa, Eurooppa-liigan otteluissa kortti on noussut keskimäärin peräti viisi kertaa per ottelu. Itävallan kahden korkeimman tason sarjoissa hän on jaellut kortteja 400 kertaa 83 ottelussa.

Myös ottelun muut tuomarit tulevat Itävallasta. Avustavina erotuomareina ottelussa toimivat 38-vuotias Alain Hoxha sekä 27-vuotias Maximilian Kolbitsch. Neljäntenä erotuomarina toimii Markus Hameter