Tiketti on HJK:n uusi lipunmyyntikumppani

Kummallakin osapuolella on jo tulevan kauden suhteen suuret odotukset. Asiakaskokemuksen parantaminen ja ostamisen helppous ovat keskiössä kauteen 2017 lähdettäessä. HJK:n kausikorttien myynti käynnistyy Tiketissä 1.2.2017. Sitä ennen kausikortteja voi ostaa HJK:n kotisivujen kautta.

– Yhteistyö on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Haluamme kehittää HJK:n lipunmyyntiä uudelle tasolle, lisätä katsojamääriä ja tarjota kannattajillemme ylivoimaisen kätevät ja nykyaikaiset palvelut. Suomalaisesta rokkiskenestä isoksi ja laadukkaaksi palveluntarjoajaksi kasvanut Tiketin ja 110 vuodessa suomalaisen jalkapalloilun ja juniorityön keulakuvaksi kasvaneen HJK:n tahtotila on yhteinen, painottaa HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

HJK:lla on tänä vuonna juhlavuosi, 1907 perustettu seura täyttää 110 vuotta. Suomalaisen jalkapalloilun menestyksekkäimmällä seuralla on takanaan pitkä taival määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä kotimaisen jalkapalloilun kehittämiseksi ja iso yhteiskuntavastuullinen tehtävä.

Tiketti Oy on Suomen suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva lipunvälittäjä. Vuonna 1975 perustettu Tiketti on vuosien aikana kehittynyt lipunvälityksen edelläkävijäksi ja tapahtumamarkkinoinnin asiantuntijaksi, jonka asiakaslähtöisyys, luovuus, osaaminen ja monipuoliset työkalut palvelevat vuosittain tuhansia tapahtumia ympäri Suomea. Vuonna 2016 Tiketti palveli yli 400 tapahtuma-alan järjestäjää myyden yli 30 miljoonalla eurolla.

Vuonna 2016 Tiketille ojennettiin Vuoden lippukauppa -palkinto Industry Awards Gaalassa Tampereella. Tiketti on voittanut myös Vuoden palveluntarjoaja -palkinnot kaikkina sen jakovuosina 2012–2014, sekä palkittu Vuoden helsinkiläisenä yrityksenä 2014.

– HJK:n merkitys suomalaiselle jalkapallokulttuurille ja sen menestykselle on huikea. Arvostan myös paljon sitä työtä, jota HJK tekee lastemme urheiluharrastamisen hyväksi. Odotamme yhteistyötä HJK:n kanssa isoin odotuksin ja pyrimme sen aikana tuomaan asiakkaille uusia tapoja hankkia pääsy jalkapalloelämykseen, kertoo Tiketin Mirva Merimaa.

Lisätiedot:

Mirva Merimaa
Toimitusjohtaja
Tiketti Oy
044 533 6535
[email protected]

Kari Haapiainen
Varatoimitusjohtaja
HJK Oy
0400 438 566
[email protected]