Tilaa tilauskausari – saat HEL HEL -paidan!

Osta HJK:n Tilauskausikortti kampanja-aikana 18.–20.6. ja saat kaupan päälle HEL HEL -paidan.

Vuoden 2024 Euro Tour on nytkähtänyt liikkeelle, sillä tiistaina Nyonissa arvottiin HJK:n Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen vastustajaksi liettualainen FK Panevėžys.

HJK aloittaa karsinnat vieraskentältä ja otteluparin kotipeli on luvassa tiistaina 16. tai keskiviikkona 17. heinäkuuta. Heti seuraavana päivänä arvotaan vielä mahdolliset vastustajat toiselle kierrokselle.

Kausikortti on tae europelien katsomiselle paikan päällä. Kausikorttilaisilla on aina etuosto-oikeus eurokotipeleihin. Lisäksi Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotipeli sisältyy Klubien Klubi- ja Tilauskausikorttiin. Eli Klubien klubilaiset ja tilauskausikorttilaiset pääsevät kesän ensimmäiseen eurokotipeliin kausariaan näyttämällä.

Klubien Klubiin ei ole mahdollista päästä vasta kuin kauden jälkeen, mutta tilauskausikorttilaiseksi voi liittyä vuoden jokaisena päivänä. Ensi viikon arvontojen kunniaksi HJK avaa pikakampanjan, jonka aikana jokainen Tilauskausikortin ostanut saa kaupan päälle HEL HEL -t-paidan. Samalla varmistat jo paikkasi kesän ensimmäisen eurokotipeliin.

Kampanja on voimassa 18.-20.6.

Esimerkiksi viime vuonna kesän ensimmäinen karsintapeli Larnea vastaan myytiin loppuun. Huomionarvoista on myös se, että kausikorttiin sisältyvä etuosto-oikeus tulee tarpeeseen viimeistään lohkovaiheessa, jonne tänäkin vuonna on tavoitteena päästä. Kausikorttilaiset ovat ensimmäisenä ostamassa lippuja lohkovaiheen peleihin, kuten viime vuosina Eintracht Frankfurtia, AS Romaa ja Real Betisiä vastaan.

Mikäli sinulla on jo kausikortti, mutta koet vastustamatonta halua ostaa kaupungin komeimman t-paidan, ennakkotilaaminen onnistuu näppärästi 15% alennuksella täältä.

Tilauskausikorttien hinnat

Pääkatsomo30 €/kk
Lumme Energia Aurinkokatsomo (Itäkatsomo)20 €/kk
Yläkatsomo23 €/kk
Klubipääty13 €/kk
Junnupääty13 €/kk

Tilauskausikortti sisältää:

  • HJK:n Veikkausliigan kotiottelut
  • HJK:n Kansallisen Liigan kotiottelut
  • HJK Klubi 04:n kotiottelut
  • HJK:n Suomen Cupin kotiottelut (miehet, naiset)
  • HJK:n Liigacupin ja Kansallisen Cupin kotiottelut (miehet, naiset)
  • HJK:n ensimmäinen UEFA Champions League -karsinnan kotiottelu
  • Etuosto-oikeus muihin euromatseihin
  • 10 % alennus HJK Storen tuotteisiin ottelutapahtumissa
  • Pääsy jonon ohi Apolloon veloituksetta (pl. narikka)
  • HJK lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 1 € / kk Aulis Rytkönen -rahastoon

Tilauskausikortin tilauskausi on 12 kuukautta tilaushetkestä eteenpäin. Tilauskauden jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti samalla kuukausihinnalla toistaiseksi voimassa olevana tilauksena.

Tilauspohjaisen kausikortin laskutusjakso on aina yksi kalenterikuukausi. Irtisanomisaika on määräaikaisuuden loputtua seuraavan laskutusjakson loppuun. Jos irtisanot tilauksesi esimerkiksi 15. huhtikuuta, tilaus päättyy 31. toukokuuta.

Tilauspohjaisen kausikortin summa veloitetaan tililtä aina automaattisesti, eli se ei vaadi kausikortin haltijalta toimenpiteitä.