Toni Koskela aloittaa Klubi 04:n päävalmentajana

Toni Koskela aloittaa Klubi 04:n päävalmentajana tulevalla kaudella 2015. Koskela jatkaa myös aiempia tehtäviään HJK:n liigajoukkueen valmennusryhmässä. Hän saapui Klubiin kaudella 2011 ja on toiminut edustusjoukkueen valmennuksessa viime vuoden heinäkuusta lähtien. Koskela on edustanut HJK:ta myös pelaajaurallaan junioritasolla.
  • Olen hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun, se on juuri sellainen kuin halusinkin. Odotettavissa on erittäin mielenkiintoisia haasteita sekä liigatiimissä että Klubi 04:ssä. Pääsen tekemään töitä hyvien valmentajien ja pelaajien kanssa sekä auttamaan lahjakkaiden nuorten pelaajien kehityksessä. Haluan myös kehittyä itse valmentajana. 04:n päävalmentajana vastuuni kasvaa, pääsen käsittelemään ja ratkomaan erilaisia tilanteita kuin apuvalmentajan tehtävissä, toteaa Koskela.

Klubi 04 on toiminut kymmenen vuoden ajan tärkeänä ponnahduslautana kohti liigajoukkuetta. Nykyisestä edustusmiehistöstä mm. Nikolai Alho, Robin Lod ja Valtteri Moren ovat ottaneet ensiaskeleensa miesten peleissä juurikin 04:n paidassa. Kakkosen Eteläisen lohkon kuudentena majaileva joukkue pursuaa nytkin taitoa, jonka HJK haluaa jalostaa edustustasolle.

  • Näin 04:n käytössä on viimeisin tieto liigajoukkueen harjoittelusta ja edustusjoukkueella on tuoretta informaatiota 04:n pelaajien kehityksestä. Uskon, että voimme vahvistaa yhteistyötä liigajoukkueen ja Klubi 04:n välillä. Se on seuran näkökulmasta erittäin tärkeää, avaa Koskela.

  • Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Koskelan kanssa. Hän on meille tuttu valmentaja, joka täydentää erinomaisesti edustusjoukkueen valmennusryhmää. Toni on taitava työskentelemään nuorten pelaajien kanssa ja se korostuu tässä roolissa. Hän toimii myös tärkeänä linkkinä edustusjoukkueen ja 04:n välillä. Nyt luomme selkeän jatkumon 04:n ja liigaryhmän välille. Tavoite on, että mahdollisimman suuri osa edustusjoukkueestamme olisi omia kasvatteja, vahvistaa HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio.