Toni Koskela hankipallosta: ”Joukkueelta hyvä reaktio SJK-tappioon”

Joukkueet päättivät pelata puoliajat viisi minuuttia lyhyempinä haastavien olosuhteiden takia.

Toni Koskela - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist
Toni Koskela oli varsin tyytyväinen Klubin puolustuspelaamiseen Ilvestä vastaan.

HJK:n ja Ilveksen treenipeli Bolt Arenalla pelattiin lumisissa olosuhteissa. Lunta pyrytti niin sankasti, että molemmat puoliajat pelattiin lopulta vain 40 minuutin mittaisina.

– Tänään tuli sen verran paljon lunta, että oli aika hankalaa välillä. Molemmat jaksot pelattiin vähän lyhyempinä, kun rajoja oli jo vaikea erottaa ja pallo pysähtyi lumessa. Sen takia sovimme kentän laidalla Ilveksen kanssa, että pelaamme vähän lyhyemmät puoliajat, Koskela perusteli päätöstä.

Pelillisesti HJK oli vahva. Ilves ei juurikaan onnistunut horjuttamaan Klubin puolustusta. Viime keskiviikon harjoitusottelussa SJK:ta vastaan HJK:n puolustuksella oli haasteita varsinkin erikoistilanteissa.

– Olimme huomattavasti stabiilimpia puolustussuuntaan verrattuna viime peliin. Siinä mielessä joukkueelta hyvä reaktio SJK-tappioon, Koskela kiitteli.

HJK:n hyökkäyspelaaminen oli vaikeista olosuhteista huolimatta ajoittain erinomaista. Hyviä kombinaatioita nähtiin eri puolilla kenttää. Tuomas Ollila viimeisteli vanhaa seuraansa vastaan kahdesti ja Bojan Radulovic onnistui myös kertaalleen.

– Meiltä hyvää pelaamista 75 minuuttia. Sen jälkeen oli ehkä vähän sekavaa. Aloitimme pelin hyvin ja teimme tosi hienot maalit. Siinä oli muutama muukin hyvä hyökkäys, joista oli saumat tehdä enemmänkin maaleja, Koskela kertasi.

HJK:n seuraava peli on ensi lauantaina 18.3. kello 15, jolloin Liigacupin välierässä vastaan tulee KuPS. Ottelu pelataan Bolt Arenalla. Hanki liput matsiin tästä.