Tony Elomaa vahvistaa HJK:n fysiotiimiä

Fysioterapeutti Toni Taipale saa rinnalleen tutun työparin.

Tony Elomaa ja Klubin hänelle entuudestaan tutun fysiohuoneen hiljainen tarkkailija.

Fysioterapeutti Tony Elomaa vahvistaa HJK:n Veikkausliigajoukkuetta ensi kaudella. ”Tonto” on pelaajille vanha tuttu, sillä hän on tälläkin kaudella tuurannut fysiona Toni Taipaletta ”Tepin” ollessa Pikkuhuuhkajien matkassa.

– Olen toiminut fysioterapeuttina HJK:ssa aiemminkin kahteen eri otteeseen pidemmän pätkän, mutta nyt vuorossa on ensimmäinen kerta päätoimisena, Elomaa hymyilee.

Elomaa on tehnyt fysioterapeuttina pitkän uran myös omassa firmassaan. Futisseuroista hänen ammattitaidostaan ovat saaneet aiemmin nauttia Klubin lisäksi AC Allianssi, FC Jokerit ja sen farmiseura Jokrut. Nuorten maajoukkueissa Elomaa hoiti eri ikäluokissa fysioterapeutin tehtävää vuosina 2000–2020. 

Pelaajaurallaan ”Tonto” edusti aikuisiällä peräti seitsemän vuoden ajan Finnairin Palloilijoita ja sen jälkeen AC Vantaata sekä Jokruja. HJK:ta Elomaa edusti pelaajana vielä A-junioreissa, ja kuten oheisesta kauden 1987 joukkuekuvasta näkyy, joukkueessa oli suurelle yleisöllekin sittemmin tutuksi tulleita kasvoja, kuten Mika Lehkosuo, Aki Hyryläinen, Petri Helin, Tommi Grönlund ja Sami-Ylä-Jussila.

HJK:n A-junnut vuonna 1987. Tony Elomaa keskirivissä toinen oikealta.

HJK:n edustusjoukkue jää ensi viikon PAOK-pelin jälkeen vuosilomalle ja palaa töihin 15. tammikuuta. Silloin mukana on myös uusvanha fysioterapeutti Elomaa. 

Tervetuloa takaisin, Tonto!

HJK:n pitkäaikaiset luottomiehet, fysioterapeutti Toni Taipale (keskellä lippis päässä) ja lääkäri Tuomas Brinck, saavat ensi kaudella tulitukea Tony Elomaalta.