Torstain huippuottelussa vastassa FC Inter

Maaottelutauko on ohi ja Veikkausliiga on jälleen valmis jatkumaan. HJK:n urakka jatkuu torstaina, kun se iskee yhteen viime kauden hopeamitalisti FC Interin kanssa Sonera Stadiumilla. HJK lähti tauolle sarjakärjessä, mutta tappio niskassaan. KuPS:lle kärsitty 1-2 tappio jätti pahan maun joukkueen suuhun. Nyt maajoukkuevelvollisuudet on hoidettu alta ja pelaajat pääsevät keskittymään esitysten parantamiseen kotimaan kentillä. Neljä maalia Veikkausliigassa tähän mennessä viimeistellyt Mikael Forssellilla on keino kääntää edellisen ottelun pettymys riemuksi.

– Teen vaan kaksi maalia yhden sijaan. Meidän täytyy päästä kotipeleissä positiiviseen vireeseen. Toivottavasti stadionille saadaan hyvä tunnelma, vaikka me tiedäme kyllä että viime pelit ovat olleet aika raskasta katsottavaa. Me tehdään ainakin kaikkemme, että pystytään kääntämään kotivire hyväksi. Mahtava fiilis palata tänne. Pelasin maajoukkueessa ensimmäisessä pelissä Valko-Venäjää vastaan, mutta toisessa en ollut kentällä. On aina hienoa olla maajoukkueen mukana, se on kunnia-asia, mutta nyt on loistavaa päästä takaisin seurajoukkuerytmiin ja pelihalut ovat todella kovat, kertoi Forssell.

Torstain vastustaja Inter väijyy tasaisessa sarjataulukossa viiden pisteen päässä Klubista. Turkulaiset ovat pelanneet paljon tasaisia, niukkamaalisia otteluita ja osoittaneet kykenevänsä kamppailuun mitaleista tälläkin kaudella. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa HJK siirtyi ensimmäisellä puoliajalla jo ratkaisevan tuntuiseen 2-0 johtoon, mutta Inter löysi toiselle puoliskolle uutta virtaa ja kiri tasatulokseen. Joukkueiden kohtaamiset ovat muutenkin olleet viime vuosina erittäin tasaväkisiä. Viime vuoden vastaava kamppailu ratkesi Joel Pohjanpalon yliajan viimeisillä sekunneilla ampumaan voittomaaliin. Jännittävä taistelu on luvassa nytkin.

– Suunnilleen kuukausi sitten pelattiin viimeksi vastakkain. Ensimmäinen puoliaika oli silloin meiltä aivan huikea, pelattiin juuri sellaista futista jota halutaan pelata ja tehtiin kaksi maalia. Toisella puoliajalla ei pystytty pitämään tempoa yllä, ja Inter näytti kuinka vahva joukkue se on parhaimmillaan. Kaikki tietävät että meillä on nyt näytön paikka. Lähdetään melkeinpä haastajana tähän otteluun, yritetään saada sellainen fiilis päälle, lupasi Forssell.

Ottelu potkaistaan käyntiin Sonera Stadiumilla kello 18.30. Osta lippusi ennakkoon ja saavu ajoissa tunnustelemaan Veikkausliigan huippukamppailun tunnelmaa!