Tuomo Nissi jatkaa HJK:n huoltajana

HJK:n liigajoukkueen huoltajana on jo neljän kauden ajan toiminut Tuomo Nissi, ja näin on myös seuraavat kaksi vuotta. Tompan jatko takaa pelaajille loistavan työrauhan ja mahdolisuuden keskittyä tärkeimpään: pelaamiseen ja harjoitteluun. Varusteet ovat aina kunnossa, siihen voi luottaa.

Kun Klubi pelaa tai treenaa, on Tomppa aina aikalla ensimmäisenä ja poistuu viimeisenä. Varusteet ovat valmiina, aamupuurot ja kahvit keitettynä. HJK:n joukkueessa on aina hienoja pelaajia ja suuria persoonia, mutta komentoa pukukopissa pitää Tomppa. Pukukoppi on hänen valtakuntansa. Tuomo Nissi on omalla nöyrällä mutta tiukalla asenteellaan ansainnut pelaajien kunnioituksen ja arvostuksen.

Tuomo Nissi aloitti huoltajan toimet oman poikansa pelaamisen myötä ensin NuPS:ssa ja sen jälkeen FC Espoossa. Sieltä taival jatkui HJK:hon Klubi 04:n huoltajaksi, ja näin harrastuksesta tuli myös ammatti. Tomppa on ollut HJK:n palveluksessa jo yhdeksän vuotta. Nyt alkava kausi on hänelle viides liigajoukkueen huoltajana.