Tuplamestarin kausikortit 2018 myyntiin!

HJK ja Tiketti tekevät uuden kausikortin lunastamisesta mahdollisimman helppoa. Kausikorttimyynti alkaa nykyisille kausikorttilaisille tiistaina 31.10. Yleinen myynti alkaa keskiviikkona 1.11.

Vanhan kausikortin uusiminen

PÄÄKATSOMO | ITÄKATSOMO | KLUBIPÄÄTY

Sinulle lähetetään Tiketistä tiistaina 31.10. lasku omasta kausaripaikastasi. Laskun maksamalla voit lunastaa oman, tutun kausaripaikkasi myös ensi kaudelle! Sinulla on maksuaikaa kuukausi, keskiviikkoon 30.11. klo 23.59 saakka. Jos et halua lunastaa omaa kausaripaikkaasi, jätä lasku huomioimatta.

Sinulla on tiistaina myös vuorokauden mittainen etuosto-oikeus vaihtaa paikkasi toiseen vapaaseen kausaripaikkaan tai hankkia paikka kaverillekin haluamastasi katsomosta ennen yleisen myynnin starttaamista keskiviikkona 1.11. Etuosto-kampanjalinkin saat tiistaina.

YHTEISTYÖKUMPPANIT | SENIORIT

Paikkasi varataan sinulle ensi kaudeksi, mutta sinulle ei lähetetä paikasta laskua. HJK on sinuun yhteydessä paikastasi.

HJK-JUNIORI | TOIMIHENKILÖ

Klubikortti toimitetaan tuttuun tapaan myöhemmin keväällä HJK:n toimesta.

Uusi kausikorttilainen 2018

Tervetuloa kausikorttilaiseksi Klubi-perheeseen. Kausikortilla pääset katsomaan kaikki 17 HJK:n kotipeliä Veikkausliigassa. Tänä vuonna mestarijoukkue on taas kahden vuoden tauon jälkeen mukana Mestarien liigan karsinnassa. Kausikorttilaisena saat etuosto-oikeuden europeleihin.

Pääkatsomon kausikorttiin sisältyy ensimmäinen europeli ja Suomen Cupin kotipelit lukuun ottamatta finaalia.

Kausikorttien hinnat (sisältää Tiketin palvelumaksun):
Klubipääty 114 €
Itäkatsomo 199 €
Pääkatsomo 394 €

Kausikortti sisältää monia hyviä etuja, joita tulee lisää kauden lähestyessä. Katso edut tästä: Klubikorttiedut »