UCL: HJK kärsi 3-0 -tappion Belgradissa

HJK lähti otteluun avauksella Wallén maalissa, puolustuksessa Rafinha, Ojala, Kärkkäinen ja Kansikas, keskikentällä Fowler, Riihilahti, Medo ja Sorsa sekä hyökkäyksessä Zeneli ja Mäkelä.

Hermostuneen alun jälkeen HJK sai heti kylmää kyytiä kun Partizan-hyökkääjä Iliev karkasi pitkään pallon ja pääsi pompun jälkeen laukomaan vaikeasta kulmasta. Laukaus onnistui hyvin ja ohitti vastaan tulleen Ville Wallénin.
Partizan otti ottelun alussa pallon haltuunsa ja HJK pyrki estämään kotijoukkueen pelinrakentelun. HJK saikin pidettyä pelin tasaisena, kunnes 42. minuutilla Partizan iski toistamiseen. Tällä kertaa asialla oli Sasa Ilic lähietäisyydeltä.
Toiselle jaksolle asteli piristynyt HJK ja peli tasaantui.
HJK sai luotua muutamia hyviä paikkoja vierasmaalin tekoon. Jarno Parikka pääsi kerran vaarallisesti kokeilemaan, mutta asento oli vaikea ja laukaus suuntautui ohi maalin.
Myös Medo löysi pari kertaa tilaa laukoa, mutta osoite oli huono.
HJK:n toisen jakson paras paikka avautui Mäkelän tilalle vaihdetulle Aksel Pelvakselle. Hän pääsi Partizan-topparin virheen jälkeen maalivahtia vastaan, mutta ilman tulosta.
HJK nousi lopussa taistelemaan ja sai luotua maalipaikkoja, muun muassa kulmista. Partizan kuitenkin antoi vielä kylmää vettä niskaan lisäämällä etulyöntiasemaansa 3-0:aan kun yliaikaa oltiin pelattu kaksi minuuttia. Asialla oli brassipelaaja Cleo.
3-0 jäi myös lopputulokseksi ja yhteismaalitilanteeksi ennen viikon päästä pelattavaa toista osaottelua Helsingissä.
FK Partizan-HJK 3-0 (2-0)