Uudistunut HJK Store aukeaa huhtikuussa

Lanseerauksessa 12.4. tullaan esittelemään niin HJK:n oman brändin tuotteita kuin uusia Adidas tuotteitakin.

Katso video!

HJK:n kannattajatuotekaupan kehittäminen edistyy. Alun perin maaliskuulle suunniteltu erityisesti valikoiman uudistamiseen keskittyvä projekti siirtyy lähemmäksi liigakauden alkua. Samalla kaupan nimi muuttuu: HJK Shop on tästä lähtien HJK Store.

Uudistunut HJK Store avataan 12.4.2021. Lanseerauksen myötä monen klubimielisen himoitsemat kolmen tähden pelipaidat sekä muut oheistuotteet ovat siis pian saatavilla. 

Shopin toiminnoista vastaava Sebastian Sorsa on jännittyneen innostunut

– Meillä on tosi hyvä tilanne tällä hetkellä. Meillä on jo kaikki tärkeimmät tuotteet käsissämme ja toimittajaverkostomme on erinomainen. Muutamaa tukitoimintoa huolimatta ensimmäisen dropin osalta kaikki on siis valmista. Kevät tekee taikojaan ja pian futiskausi pyörähtää kaikkialla käyntiin. En voisi kuvitella parempaa hetkeä tarjota uusia Klubituotteita meidän mahtaville kannattajillemme!

Huhtikuun puolivälin lanseeraus on valikoiman uudistuksen ensimmäinen, jossa tullaan esittelemään niin HJK:n oman brändin tuotteita kuin uusia Adidas tuotteitakin. Kauden kuluessa on tarkoitus tuoda esiin tasaisesti sesonkiin ja merkittäviin hetkiin sidottuja kampanjoita.