Uusi HJK-applikaatio nyt ladattavissa puhelimeen!

HJK:n seuraaminen muuttuu nyt entistä helpommaksi, kun kannattajat pääsevät lataamaan ”Klubilainen”-applikaation puhelimiinsa. ”Klubilaisesta” voit seurata joukkueen tuoreimpia kuulumisia uutisista sarjatilanteeseen, katsoa HJK TV:n uusimmat videot tai etsiä suosikkifanilaulusi sanat. Pääset myös hyödyntämään ottelupäivinä applikaation kautta lähetettävät tarjoukset. Applikaation löydät Apple Storesta ja Google Playsta hakusanalla ”klubilainen”.

   

Monen vuoden ajan suunniteltu applikaatio syntyi lopulta yllättävällä tavalla. HJK-kannattaja otti yhteyttä Klubin toimistoon ja kertoi suunnitelmastaan.

– Ajatus lähti siitä, että kaipasin kanavaa josta voin helposti seurata joukkueen kuulumisia ilman surffausta erikseen jokaiseen paikkaan. Tein tätä omaksi ilokseni, ”rakkaudesta lajiin”, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä olisiko Klubilla käyttöä projektilleni, kertoi applikaation suunnittelija.

Pienellä avustuksella projekti potkaistiin eteenpäin ja nyt valmis, komea applikaatio on ladattavissa. Yhteistyö on loistava osoitus yhteisöllisyyden merkityksestä HJK:lle.

– Tämä kertoo siitä, että kannattajat eivät ole meille pelkkiä asiakkaita, vaan myös tärkeä osa seuraa. Tuskin olisimme vielä täksi kaudeksi ehtineet saamaan applikaatiota valmiiksi ilman tätä apua, hehkutti markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Applikaation ominaisuudet:

Uutiset – Tuoreimmat HJK-uutiset puhelimessasi
Ottelut – Tulevat ottelut ja pelatut ottelut tuloksineen
Sarjataulukko – Veikkausliigan sarjataulukko ajantasaisena
Tilastot – Ottelutilastot ajantasaisena
Pelaajat – Pelaajakortit
Twitter – Virallinen HJK-Twitter tilin seuranta
Facebook – Virallinen HJK:n Facebookin seuranta
HJK TV – Koko HJK TV:n sisältö puhelimessasi
www.hjk.fi – Kaikki hjk.fi sisältö puhelimessasi
HJK Shop – Fanikauppa puhelimessasi
Liput – Osta otteluliput helposti puhelimella
Laulukirja – Fanilaulujen sanat
Kuvat – Viimeisimmät kuvat otteluista ja tapahtumista
Stadionille – Ominaisuus näyttää sijantisi suhteessa stadioniin