Uusi pelaaja Uudesta-Seelannista Klubiin

Logan Rogerson tuo leveyttä HJK:n laitapelaamiseen.

Katso video!

HJK ja uusiseelantilainen Logan Rogerson, 22, ovat solmineet sopimuksen kaudesta 2021. Sopimuksessa on lisäksi kahden vuoden optio. 

HJK:n scoutingtiimin perusteellisen pelidataan perustuvan taustatyön myötä löytyi pelaaja, jonka ominaisuudet ovat lähellä aiemmin samasta suunnasta Klubiin saapuneen David Brownen kanssa. Myös sama yhteistyötaho auttoi siirron toteutumisessa.

– Logan on juoksuvoimainen ja teknisesti taitava laitapelaaja, joka tuo leveyttä laituriosastolle. Hän saapuu meille erilaisesta toimintaympäristöstä, joten sopeutumiseen pitää antaa tietysti aikaa. Parhaimillaan hän pystyy tuottamaan paljon joukkuetta auttavia pelitekoja etenin hyökkäyskolmanneksella, joten olemme luottavaisia tulevan suhteen, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Logan Rogerson Wanderers SC:n ja Wellinton Phoenixin kasvatti ja Uuden-Seelannin nuorisomaajoukkueiden pelaaja. Hän tulee Klubiin Auckland City FC:stä, jota hän on edustanut vuodesta 2019. Sitä ennen hän edusti pari vuotta saksalaista FC Carl Zeiss Jenaa, joka pelaa 3. Bundesliigaa.

–  On pitkä matka Uudesta-Seelannista Helsinkiin, mutta olen erittäin iloinen, että olen täällä tässä kauniissa kaupungissa. HJK on menestyksekäs seura, jolla on hieno historia. Aion tehdä parhaani, jotta voitamme lisää pokaaleja. Odotan myös innoissani, että pääsen pelaamaan seuran kannattajien eteen heti, kun se on turvallisesti mahdollista, hehkuttaa Logan Rogerson.

– On vain yksi Klubi!

Welcome to Klubi, Logan!