Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Klubin kausi päättyy kotimatsiin HJK vs Inter Bolt Arenalla.

HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

Veikkausliigan hallitus on päättänyt, että kausi päättyy runkosarjaan, jonka viimeinen kierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11.2020. 

HJK:lla on vielä kaksi ottelua jäljellä. Ensi sunnuntaina 1.11. joukkue matkustaa Maarianhaminaan IFK:n vieraaksi, ja kausi päätetään kotimatsissa Interiä vastaan Bolt Arenalla.

IFK M vs HJK 
Su 1.11.2020 klo 17:30 
Mariehamn

Suora lähetys: Ruutu » 

HJK vs Inter 
Ke 4.11.2020 klo 18:30 
Bolt Arena

Liput matsiin: HJK.fi/liput »

VEIKKAUSLIIGAN TIEDOTE 29.10.2020 
Julkaisuvapaa heti 

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan 

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan. Palloliiton hallitukselle tehty esitys sarjan jatkamisesta marraskuun loppuun vedetään pois. Runkosarjan tulokset jäävät sarjan lopullisiksi tuloksiksi. 

Veikkausliigan hallitus teki keskiviikkona 28.10. päätöksen, jonka mukaan loppusarjojen ehdoton takaraja on 30.11. Tämän muutoksen vahvistamisesta Veikkausliigan hallitus teki eilen esityksen Palloliiton hallitukselle. Samassa kokouksessa päätettiin, että maajoukkueiden FIFA-päivinä (9.-18.11.) voidaan pelata liigaa maksimissaan yksi kierros.

Myöhään keskiviikkoiltana tulleen tiedon mukaan yhdessä Veikkausliigan seurassa osa pelaajista on altistunut koronavirukselle ja määrätty karanteeniin. Tämä oikeuttaisi seuran siirtämään ottelun pelattavaksi karanteenin jälkeen. Ottelun siirtyminen eteenpäin siirtäisi myös samanaikaisesti pelattavaa runkosarjan päätöskierrosta eteenpäin. Siirto tarkoittaisi, että loppusarjoja päästäisiin pelaamaan vasta 19.11. Tämä kaventaisi loppusarjojen aikaikkunaa niin paljon, että loppusarjoja ei ole mahdollista pelata loppuun 30.11. mennessä. 

Veikkausliigan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11. klo 18.30. 

VEIKKAUSLIIGA 

Lisätietoja: 
Timo Marjamaa, toimitusjohtaja 
050 517 6106 
[email protected]