Veikkausliiga-studio julkistaa Veikkausliigan kuukauden valinnat

Veikkausliigan toukokuun kuukauden valinnat julkaistaan Veikkausliiga-studion torstain lähetyksessä. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

HJK juhlii Suomen mestaruutta 2021
HJK juhlii Suomen mestaruutta 2021

Veikkausliigan kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteisesti Veikkausliigan pelaajat itse Jalkapallon Pelaajayhdistyksen järjestämässä äänestyksessä. Kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen valinnan tekee Veikkausliiga.

Toukokuun kuukauden pelaaja, joukkue ja valmentaja julkistetaan tämän viikon Veikkausliiga-studiossa torstaina 9.6.2022. Mukana myös Veikkausliigan toukokuun kuukauden pelaajan haastattelu.

Vedonlyöntiammattilaisten Janne Hakulisen ja Daniel Rantasen isännöimässä Veikkausliiga-studiossa seurataan aktiivisesti Veikkausliigan tapahtumia. Viikoittaiset ajankohtaislähetykset ilmestyvät katsottavaksi VeikkausTV-studion kanavalle torstaisin klo 15 mennessä. Veikkausliiga-studion lähetykset ovat katsottavissa myös Veikkausuutisista.

VeikkausTV-studion lähetykset tarjoavat tuoreita uutisia ja ajatuksia urheilun ja vedonlyönnin seuraamiseen, miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioita vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat vahvasti läsnä asiantuntijoiden keskusteluissa.