Viikko aikaa TIE TÄHTIIN -valmennusseminaariin

HJK järjestää kansainvälisen TIE TÄHTIIN -valmennusseminaarin Helsingissä 19.-21.8.

Seminaarin pääesiintyjä on FC Porton lahjakkuuksien yksilöllisestä kehittymisestä vastaava Pepijn Linders. Ennen siirtymistään Portugaliin hollantilainen valmensi vuosia PSV Eindhovenin nuoria talentteja.

HJK:n valmennusjohtaja Erkka V. Lehtola uskoo, että seminaarin sisältö kiinnostaa suomalaista valmentajakuntaa.
– Juniorijalkapallo on IN. Kiinnostus lasten ja nuorten valmennusta kohtaan on ennätyskorkealla. Suomessakin ymmärretään vähitellen, miten tärkeää laadukas harjoittelu jo varhain on. Onneksi yhä useampi valmentaja kaipaa uutta tietoa ja haluaa kehittää itseään. Tähän tiedonjanoon TIE TÄHTIIN tarjoaa humalluttavan cocktailin.
Pääesiintyjä Pepijn Linders esittelee Helsingissä Porton akatemiatoiminnan ja tarjoaa kuulijoilleen ja katselijoilleen sekoituksen hollantilaista ja portugalilaista valmennusoppia – teoriaa ja käytäntöä. Nykyaikaisia tietoja ja tapoja maista, jotka ovat jättäneet pysyvät jäljet maailman huippufutikseen.
Myös Lehtola esiintyy seminaarissa. Lisäksi mukana ovat voittamisvalmentaja Cristina Andersson sekä pitkän uran kansainvälisessä futiksessa tehneet Aki Riihilahti ja Antti Niemi. Lehtola summaa Klubin junioreiden kansainväliset kokemukset, Andersson paljastaa miten oppia voittamaan ja entiset maajoukkuepelaajat kertovat, miten löytää tie tähtiin ja mitä kansainväliset kentät opettivat.

Ilmoittautumisaikaa on tiistaihin 16.8. asti.

HJK ja FC Porto esittävät:
TIE TÄHTIIN -valmennusseminaari!
19.-21.8.2011 Helsinki