Voita kausari tai VIP-paketti – vastaa ottelutapahtumakyselyyn ja kerro kokemuksistasi

HJK haluaa kuulla asiakkaidensa kokemuksia Klubin matsitapahtumista. Vastaa ottelutapahtumayselyyn ja voit voittaa kausikortin ensi kaudelle tai VIP-paketin kahdelle Aberdeen-kotipeliin.

Mestaruussarja käynnistyy tulevana lauantaina ja Konferenssiliigan lohkovaiheen kotipelit ovat kulman takana.

Tässä vaiheessa kautta HJK haluaa kuulla asiakkaitaan. Missä onnistuimme? Missä jäimme vielä takamatkalle? Mikä nousee palautteissa kaikista tärkeimmäksi kehityskohdaksi ensi vuoteen? Anna palautteesi ja osallistu ottelutapahtuman kehittämiseen vastaamalla joka vuotuiseen palautekyselyymme TÄSTÄ.

  • Kyselyyn voi vastata kahden viikon ajan (ti 12.9. 9:00 – ti 26.9. 9:00).

Täksi kaudeksi Klubin ottelutapahtumiin tehtiin muutoksia edellisten kausien aikana kerätyn palautteen perusteella. Viime syksynä teetettyyn kyselyyn saatiin yli 2000 vastausta. Toiveissa on jälleen kehittää toimintaa palautteen pohjalta, joten anna äänesi kuulua ja kerro meille, missä voimme kehittyä.

– Toivomme, että tänä vuonna löydätte taas pienen hetken aikaa antaa palautetta. Yleisön näkemys on koko ensi vuoden suunnittelun pohja ja täysin keskeinen tekijä, kun mietimme miten rakennamme ensi kauden ottelutapahtumasta taas hieman tätä vuotta paremman, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi sanoo.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yhteensä kolme voittajaa, jotka saavat valita kahdesta huippupalkinnosta mieluisamman. Alla palkinnot, joista voittaja saa valita toisen:

  1. Kauden 2024 kausikortit vapaavalintaiseen katsomoon kahdelle henkilölle.
  2. Europelien lohkovaiheen viimeiseen kotiotteluun to 30.11.2023 HJK – Aberdeen FC (19:45) VIP-liput kahdelle henkilölle.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voitat palkinnon, ja sinulla on jo liput ko. europeliin, voimme hyvittää ostoksen ja vaihtaa sen palkintolippuihin.

Toimistolla on myös ilahduttanut suuri määrä loistavia kehitysideoita ja palautteita pitkin kautta, joista osan olemme kyenneet tempaisemaan heti käytäntöön (mm. ennakkolinkin lisääminen HSL-tekstariin ja Lumme Energia Aurinkokatsomoiden rivinumeroiden selkeyttäminen).

Ihan kaikkea emme saa toteutettua heti, mutta se ei tarkoita etteikö palautteiden arvo olisi meille valtavan suuri. Palautteiden aiempaa parempaa käsittelyä varten toivomme, että kaikki palautteet lähetettäisiin jatkossa keskitetysti osoitteeseen [email protected]

Kiitos palautteestasi!