Voitto alla kohti viikonloppua

Lauantain derby sytyttää joukkueen.

Matti Peltola - HJK Helsinki. Photo: Jussi Eskola.

Voitto viime lauantain cup-avauksessa antoi hyvän sysäyksen harjoitusviikolle. Yksi erityisen iloinen pelaaja oli 17-vuotias Matti Peltola, joka laukoi ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa todella komeasti.

– Hieno fiilis! Oli aivan hienoa onnistua maalinteossa. Se, kun kuuli yleisön reaktiot maalin jälkeen, tuntui todella mahtavalta, tunnelmoi Peltola.

HJK on jatkanut treenaamista hyvällä asenteella. Viikonlopun otteluun lähdetään latautuneena ja voitonnälkäisinä. Joukkue on harjoitellut eilen ja tänään todella kovaa, ja loppuviikosta keskitytään tulevaan otteluun.

– Odotamme tulevaa ottelua innoissamme. Tulee varmasti intensiivinen ja fyysinen matsi, ja me olemme siihen valmiit. Mikäs sen parempaa, kuin aloittaa tämä toinen Suomen Cupin lohkokierros tällaisella tärkeällä pelillä, kommentoi Tim Väyrynen tiistain harjoitusten lomassa.

HJK on treenannut ja pelannut tähän asti ulkona Telia 5G Arenalla. Lauantain ottelu pelataan kuitenkin Talin hallissa.

– Perjantaina harjoittelemme Talissa ja otamme tuntumaa alustaan. En ole siellä käynyt, mutta olen kuullut, että uusittu alusta olisi ihan hyvä. Itse olen aina tykännyt pelata siellä. Talin halli on avarampi kuin moni muu, joten ei siinä mitään ihmeellistä. Varsinkin nuoret pelaajat ovat tottuneet pelaamaan hallissa, ja kenttähän on aina sama molemmille joukkueille, jatkaa Väyrynen.

– Se on meille aina hyvä, kun pääsemme pelaaman täyden katsomon eteen.

Lauantain ottelu on HIFK:n kotiottelu, mutta HJK myy liput omille kannattajilleen Tiketistä.

HIFK vs HJK
1.2.2020 klo 13:30
Talin jalkapallohalli
Liput: HJK.fi/liput »