Vuoden toinen treenimatsi lauantaina

Klubi kohtaa huomenna lauantaina KuPSin treenimatsissa Jätkäsaaren hallissa. Suora lähetys ottelusta on nähtävissä Ruudussa!

HJK vs KuPS 30.1.2021

HJK vs KuPS
La 30.1.2021 klo 17:45 
Jätkäsaaren halli

Klubi pelaa vuoden toisen treenimatsin huomenna lauantaina 30.1. Jätkäsaaren hallissa. Viikko sitten HJK kohtasi Hakan samassa paikassa ja voitti ottelun Roope Riski rankkarimaalilla. Nyt Klubin tason mittaa KuPS. 

– Kova treeniviikko takana. Tänäänkin vedettiin vielä tiukka reilu puolitoistatuntinen. Hienoa päättää viikko taas peliin, ja vastustaja on todennäköisesti pykälää parempi kuin viime viikolla. Lähdemme parantamaan peliä viime viikosta ja viemään sitä pykälää valmiimmaksi. Muutamia vaihtoja on mietitty valmiiksi, osa pelaa vielä puoliaikaa ja osa vähän enemmän, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK:n kokoonpanossa nähdään testipelaajana Seku Conneh, joka on osallistunut yksiin jo joukkueharjoituksiin. Liberialainen hyökkääjä on pelannut aiemmin mm. Hollannissa, Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Koronarajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta HJK TV tarjoaa suoran lähetyksen ottelusta Ruudussa klo 17:35 alkaen.