Ykkösen ottelut 2021

Klubin reservijoukkue saa sarjan avauksessa vieraita napapiiriltä. HJK Klubi 04 vs RoPS pelataan 17. huhtikuuta.

Saku Heiskanen - HJK Klubi 04. Photo: @ Jussi Eskola

Miesten Ykkösen otteluohjelma on julkaistu kaudelle 2021, ja HJK Klubi 04 aloittaa sarjan kotiottelulla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. 

Ykkönen on sarjana laadukas, ja Klubin nuoret joutuvat kivikovaan seuraan pelatessaan monia suuria ja perinteisiä suomalaisseuroja vastaan. Näistä mainittakoon RoPS, VPS ja TPS, jotka kaikki ovat viime vuosina pelanneet Veikkausliigassa ja jopa tavoittaneet siellä mitalisijoja.

Helsinkiläisten näkökulmasta kiinnostavuutta tämän vuoden Ykköseen tuovat myös kiihkeät paikalliskamppailut. Stadin lähiöiden suurseurat PK-35 Pihlajamäestä ja IF Gnistan Oulunkylästä haastavat HJK Klubi 04:n aidossa derbyhengessä.

Ykkönen pelataan 12 joukkueen sarjana. Aluksi pelataan kaksinkertainen runkosarja, jonka päätteeksi jakaannutaan Ylempään jatkosarjaan (runkosarjassa sijoille 1.–6. sijoittuneet joukkueet) ja Alempaan jatkosarjaan (runkosarjassa sijoille 7.–12. sijoittuneet joukkueet), joissa pelataan yksikertainen sarja. Jatkosarjoja pelataan jatkumona runkosarjalle, jolloin runkosarjassa saadut pisteet ja maalit seuraavat mukana sellaisenaan jatkosarjoihin ilman muutoksia.

Ylemmässä jatkosarjassa joukkueet sijoittuvat kokonaiskilpailussa sijoille 1.–6. ja Alemmassa jatkosarjassa sijoille 7.–12. riippumatta lopullisista pisteistä, jotka on saatu jatkosarjoissa.

Ylemmän jatkosarjan päätyttyä, kilpailun voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan kaudeksi 2022.  

Katso HJK Klubi 04:n koko otteluohjelma »