Zeneli: ”Yleisön tuki tuntui kentällä”

Finnair Stadiumin katsomot olivat täyttyneet 6030 katsojasta illan pelissä. Dramatiikkaa tarjottiin koko rahalla. FK Ekranas kolisutteli tolppia kahdesti, HJK iski omista paikoistaan maalit. Sekä HJK:n Dawda Bah että Ekranasin Tomkevicius ajettiin ulos kentältä.
Ratkaisu syntyi jatkoajan viimeisellä minuutilla, kun toppari Sidlauskas ohjasi pallon omaan maaliin.
– Peli oli dramaattinen, saimme punaisen ja jouduimme altavastaajaksi, mutta hoidimme joukkueena jatkopaikan. Tunnelma kopissa on väsynyt mutta äärimmäisen onnellinen, pirteästi pelissä esiintynyt Erfan Zeneli sanoo.
– Yleisö oli tänään mahtava. Sieltä tulleen energian tunsi kentällä, hän lisää.
HJK sisuuntui hiljalleen toisella jaksolla ja oli hallitsevampi osapuoli viimeistään jatkoajalla. Zenelin mukaan huono suoritus ja tappio viikko sitten Liettuassa jätti niin paljon hampaankoloon, että joukkue halusi näyttää kotiottelussaan.
– Mielestäni olimme fyysisesti vahvempia. Ekranas väsyi selvästi toisen jakson aikana. Se lisäsi uskoa omaan pelaamiseen. Joukkue voitti tänään, mutta on pakko nostaa esiin muun muassa Wallu, jonka torjunnat pitivät meitä kriittisellä hetkellä pystyssä.
Juhlimiseen ei jää aikaa, vaikka jatkopaikka merkitseekin paljon. Tulevana lauantaina HJK kohtaa Veikkausliigassa Hakan Valkeakoskella. Mestareiden liigan kolmannen kierroksen ensimmäinen ottelu on luvassa jo ensi keskiviikkona 28.7. Belgradissa FK Partizania vastaan. HJK:n kotiottelu Mestareiden liigassa pelataan siitä viikon päästä, eli ke 4.8.