24 pelaajasopimusta – kiitos lähtijöille!

HJK:lla on tulevalle kaudelle 24 pelaajasopimusta, joten joukkueen valmistautuminen etenee hyvin kohti kautta 2023.

Nyt on tullut aika kiittää heitä, joiden matka jatkuu ensi kaudeksi muualle.

Maalivahti Ella Kelloniemi (-02) edusti Klubia kahden kauden ajan, ja kuului kaudella 2022 joukkueen kapteenistoon. Kaudella 2021 pelejä kertyi kahdeksan ja menneellä kaudella yksi. Nyt on aika uusien haasteiden, kiitos Eltsi!

Kokenut keskikenttäpelaaja Leonie Pankratz (-90) tuli Klubiin kesällä 2021 Ranskasta, Montpellieristä. 1,5 kauden aikana Pankratz pelasi Klubissa 26 peliä ja teki seitsemän maalia. Saksalaispelaajan upea ammattilaisura päättyi tähän kauteen. Vielen Dank für alles, Leo! 

Legenda, Essi Sainio (-86), päätti mahtavan uransa menneeseen kauteen. Esikuva, suunnannäyttäjä, kapteeni. Kiitos Essi! 

Annika Haanpää (-98) saapui Klubiin kaudeksi 2022. 20 peliä menneellä kaudella pelanneen keskikenttäpelaajan sopimus päättyi tähän kauteen ja nyt pelit jatkuvat HPS:ssa ensi kaudella. Kiitos HJK-vuodesta, Annika!

Wilma Sjöholm (-99) pelasi kolme kautta HJK:ssa. Loukkaantumiset toivat kuitenkin isoja haasteita. Peräti 16 kuukauden tauko liigapeleistä päättyi viime toukokuussa ja Sjöholm latasi ensimmäisellä kosketuksellaan pallon Ilveksen maaliin, se hetki ei unohdu! Kiitos Wilma kaikesta!

Katarina Naumasen ja Oona Seveniuksen sopimukset päättyivät tähän kauteen. Naumanen toipuu edelleen polvivammastaan ja tällä hetkellä odotetaan hänen toipumistaan. Sevenius puolestaan pelaa ensi kaudella ulkomailla tai HJK:ssa.

SOPIMUS VOIMASSA KAUDET 2023 ja 2024
Maija Koota
Siiri Forsström
Lotta Kalske
Nelli Kalske
Elisa Ikonen
Emilia Kupsanen
Lotta Lindström
Milja Kiviranta
Lilli Halttunen
Ilona Walta

SOPIMUS VOIMASSA KAUDEN 2023
Annika Laihanen
Joanna Tynnilä
Jasmin Mansaray
Mimmi Nurmela
Tea Heininen
Laura Hillberg
Tuuli Enkkilä
Daniela Tolonen
Linda Nyman
Sonja Hillberg
Jenna Topra
Ria Karjalainen
Veera Hellman
Peppi Kontturi