HJK kohtaa TiPS:n kotiavauksessa

HJK kohtaa lauantaina Tikkurilan Palloseuran. Vuosi sitten jälleen Naisten Liigaan nousseen TiPS:n kausi oli nousujohteinen: nuori joukkue onnistui lopulta nousemaan putoajan paikalta kahdeksanneksi.

TiPS:n joukkue on myös tällä kaudella poikkeuksellisen nuori, sillä pelaajat ovat syntyneet pääosin vuosina 1999-2001. Vantaalaisten ryhmään ovat liittyneet Moona Talka (PK-35), Stella Massa (HJK), Roosa Ariyo (Monroe Community College/USA), Henriikka Mäkelä (PK-35 Vantaa) ja Elli-Noora Kainulainen (PK-35 Vantaa). Tämän lisäksi jo viime kaudella Tikkurilassa lainasopimuksella pelannut HJK:n puolustaja Eerika Hämäläinen (s.2000) siirtyy Vantaalaisten riveihin. Hämäläinen ei pelaa lauantaina Klubia vastaan.

Myös TiPS:n taustatiimi on saanut vahvistuksia, sillä päävalmentaja Petteri Kaijasillan, lisäksi mukana ovat valmentaja Jaakko Nevanlinna sekä Paolo Pimentel, Esa Isokääntä ja maalivahtivalmentaja Miika Häkkinen.

TiPS tasasi ensimmäisellä kierroksella pisteet Åland Unitedin kanssa 1-1.

Nuori ja nälkäinen vastustaja

TiPS on taitava joukkue, joka janoaa menestystä Naisten Liigassa. Joukkue on vahvistunut merkittävästi ja nuoret pelaajat ovat vuoden kokeneempia. HJK:n täytyy saada vahva ote pelaamisesta pallollisen pelin kautta ja puolustaa vielä asteen verran laadukkaammin kuin Oulussa. Päävalmentaja Rantanen ennakoi pelin olevan aikaisempiin otteluihin verrattuna erilainen, koska TiPS on pelannut talven aikana erilaisella ryhmityksellä kuin edelliset vastustajat. Kotiavauksesta ei kuitenkaan kelpaa kuin täysi pistepotti.

La 30.3. HJK – TiPS klo 14:00. Liput 10/5€, maksuvälineenä käy vain käteinen.