Anna Auvinen ja Anna Koivunen maajoukkueiden mukaan

HJK:n Anna Auvinen on kutsuttu naisten A-maajoukkueen mukaan. Anna Koivunen lähtee edustamaan Suomea tyttöjen U18-maajoukkueeseen.

HJK:n Anna Auvinen on valittu naisten maajoukkueen mukaan tuplamaaotteluun Islantia vastaan.

– Kutsu A-maajoukkueen mukaan tuntuu todella hyvältä. Tavoitteeni on olla mukana kun EM-karsinnat alkavat syksyllä ja tulevat peli ovat tärkeässä osassa valmistautumisessa. Jokaisessa treenissä lähden näyttämään, että halu kentälle on suuri, kertoo Auvinen.

Ensimmäistä kautta Klubin takalinjoilla pelaava Auvinen on ollut tyytyväinen pelaamisen tasoon.

– Oma pelaaminen on sujunut hyvin ja olen pystynyt harjoittelemaan tasapainoisesti. Valmennuksen kanssa ollaan panostettu sopivissa määrin kehitettäviin asioihin. Tuntuu edelleen, että kokoajan oppii uutta ja toivottavasti pystyn parantamaan pelaamistani edelleen.

2001-syntyneiden tyttöjen maajoukkue valmistautuu syksyllä alkavaan EM-karsintaan tuplamaaottelulla Itävaltaa vastaan. Paljon vastuuta Klubin maalilla saanut Anna Koivunen lähtee innokkaanaa U18-maajoukkueen mukaan.

– Oma peli on ollut pääasiassa hyvää, pari vähän vaikeampaa peliä toki mahtuu mukaan. Kutsu tuntuu aina hyvältä ja on kiva päästä taas oman ikäluokan kanssa kisojen jälkeen yhteen. Lähden peleihin odottavaisena ja toivon, että pystymme joukkueena jatkamaan samalla tasolla kuin viime vuonna. Uskon, että Itävalta on hyvä mittari meille tähän kohtaan, avaa Koivunen.

U18-maajoukkueen mukaan kutsuttiin Koivusen lisäksi Klubin TBSM-joukkueen Nea Silvola ja Ella Pesonen.