Annika Kukkonen liittyy Ruotsin mestarijoukkueeseen

Koko uransa HJK:ta edustanut Annika Kukkonen sai tarjouksen Ruotsista, ja päätti lähteä kokeilemaan miten hän pärjää siellä. Muutto Ruotsiin on edessä tammikuusssa.

-Erittäin kova joukkue johon olen menossa. Muutaman maajokkuestatuksen omaavan pelaajan tunnen nimeltä. Pelipaikasta saa taistella tosissaan. Tosin seura oli seurannut minua pitkään, ja tarjosi sopimusta. Jopa muutama heidän viime kauden pelaaja jäi ilman jatkosopimusta, mutta minut he halusivat ehdottomasti. 
Rahaa saa pelaamalla, mutta se ei ollut syy lähtöön. 
-En päässyt Helsingissä opiskelemaan haluamaani paikkaan, länsinaapurissa voin suorittaa alani kursseja. Töitä teen puolipäiväisenä omasta pyynnöstäni. Taloudellisesti se ei olisi pakollista, mutta vastapainoksi jalkapallolle on kuitenkin tervettä tehdä muutakin. Siten sosiaalinen verkostokaan rakennu ainoastaan joukkueen ympärille. 
Viime kaudesta jäi hyviä muistoja. 
-Vaikka jäätiin niukasti hopealle, oli kausi varmasti urani paras. Pelillisesti, mutta ennenkaikkea HJK:ssa oli niin hyvä joukkuehenki. Teimme päättyneellä kaudella hirveän määrän töitä ja uskon että se on valmistanut hyvin ulkomaille lähtöön. HJK on varmasti Suomen paras näyteikkuna ulkomaille haluaville.