Emilia Kupsanen Klubiin

HJK on solminut hyökkääjä Emilia Kupsasen kanssa kaudet 2023–2024 kattavan pelaajasopimuksen.

Emilia Kupsanen - HJK Helsinki.

Pallokerho-35:stä Klubiin kahden vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvällä Emilia Kupsasella on alla mainio kausi Kansallisessa Liigassa. Klubin hyökkäystä vahvistamaan siirtyvä 22-vuotias taituri pelasi päättyneellä kaudella 23 liigaottelua tehden niissä yhdeksän maalia. Myös loistavasti keskikentällä hyökkäävässä roolissa pelaava Kupsanen on pelannut uransa aikana yhteensä jo 57 liigaottelua, viimeistellen niissä 13 maalia. 

Myös Suomen U23-naisten maajoukkueeseen kuuluva Kupsanen tuo päävalmentaja Arttu Heinosen mukaan tärkeää osaamista joukkueeseen:

– Emiliaa on seurattu jo useamman kauden ajan ja nyt meille tuli mahdollisuus saada hänet seuraamme. Hänen viime kautensa onnistui erinomaisesti. Runsaasti maaleja ja suoriutui todella hyvin kentällä. Hän tuo joukkueeseemme nopeutta yläkertaan pallon kanssa ja ilman palloa sekä ensi kauden tilanteenvaihtopelaamiseemme uuden lisän. Mukava saada Emilia Klubiin, Heinonen toteaa.

Kupsanen huokuu halua kehittyä, ja on valmis tekemään töitä joukkueen menestyksen eteen.

– Olen aloittanut Klubissa todella hyvällä ja innokkaan odottavalla fiiliksellä. Treeneissä on ollut hyvä tempo, ammattimainen valmennus ja kova kilpailuhenki. Olen iloinen, että pääsen kilpailemaan peliajasta laadukkaassa ympäristössä, sillä tulevaisuuden tavoitteenani on päästä pelaamaan ulkomaille laadukkaaseen seuraan. Uskon, että Klubissa pääsen sille tasolle, että pärjään myös kovassa kansainvälisessä jalkapallossa. Uskon kehittyväni kauden aikana paljon ja annan kaikkeni, että voin auttaa joukkuetta onnistumaan ensi kaudella, Kupsanen tuumaa.

Tervetuloa Klubiin Emilia!