Eveliina Parikka Klubiin

Ruotsissa vuodesta 2017 asti pelannut Eveliina Parikka palaa Naisten Liigaan.

HJK on aloittanut tulevan kauden joukkueen rakentamisen, kun Eveliina Parikka (s.1990) siirtyy IF Limham Bunkeflosta Klubiin. Parikan sopimus kattaa käynnissä olevan kauden lisäksi ensi vuoden.

Kouvolan Susien kasvatti Parikka on pelannut Naisten Liigassa yhteensä yhdeksän kautta ja viimeistellyt niiden aikana 40 pääsarjamaalia. Jo 13-vuotiaana Naisten Ykkösessä pelanneella Parikalla on palkintokaapissaan viisi Suomen mestaruutta sekä kolme cup-voittoa.

– Tulen innoissani mukaan joukkueeseen. Löysin Klubista sellaisen vaihtoehdon, jossa täyttyy niin ammatilliset kuin pelilliset kriteerit. En todellakaan tule jäähdyttelemään, vaan tavoitteeni on edelleen kehittyä pelaajana. On mielenkiintoista nähdä, miten Naisten Liigan taso on kehittynyt, avaa Parikka.

– On tärkeää, että saamme myös kokeneita pelaajia ryhmäämme sekä Naisten Liigaan. Eve on nopea hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä. Hän vahvistaa sekä tuo lisää laajuutta hyökkäyspään pelaajistoomme, kertoo päävalmentaja Joonas Rantanen.

Tervetuloa Klubiin Eve!