Helmi Raijas vahvistamaan Klubin puolustusta

HJK ja Helmi Raijas ovat solmineet kaudet 2023 ja 2024 kattavan pelaajasopimuksen. Raijas siirtyy Klubiin HFA Märskyn riveistä.

Helmi Raijas - HJK Helsinki

FC Viikingeissä jalkapallon lapsena aloittanut ja pitkään Puotinkylän Valtin riveissä pelannut puolustaja Helmi Raijas siirtyi viime kaudeksi HFA Märskyn vahvuuteen. Vuonna 2005 syntynyt Raijas pelaa myös U19-maajoukkueessa, vuotta nuorempana.

Raijas on ollut Klubin valmennuksen seurannassa jo pitkään. Siirron Klubin liigajoukkueeseen sinetöityi, kun joukkuetta päädyttiin täydentämään puolustuspään vahvistuksella alkuvuoden harmillisten loukkaantumisten vuoksi.  

– Helmi oli meille erittäinkin tuttu pelaaja, sillä hän kävi meidän harjoituksissa säännöllisesti jo talven ajan ja näin ollen vakuutti meidät osaamisellaan. Haluankin kiittää HFA:ta hienosta yhteistyöstä ja saatiin Helmi nopeutetulla aikataululla joukkueen mukaan parin ikävän loukkaantumisen takia, päävalmentaja Arttu Heinonen taustoittaa päivän siirtouutista.

Raijas itse on jo suunnannut katseen seuraaviin matseihin. Liigadebyyttiä ennakoi myös päävalmentaja.

– Tempo Klubissa on ollut kova ja ympärillä on tosi hyviä pelaajia. Siirto oli siis todella hyvä uutinen ja odotan kautta innolla. Haluan kehittyä yksilönä ja joukkueena tietenkin taistella liigamestaruudesta, Helmi kiteyttää ensimmäiset fiiliksensä.

– ”Raipe” on erittäin laadukas pallon kanssa sekä omaa hyvät fyysiset ominaisuudet pelata liigassa jo tulevan kauden aikana. Hän monikäyttöinen pelaaja ja pystyy pelaamaan alakerran kaikissa rooleissa ja myös laita-akselilla, Heinonen kertoo.

Helmi Raipas on valmennuksen käytettävissä jo viikonlopun Kansallisen Cupin ottelussa, jossa HJK kohtaa PK-35:n.

Tervetuloa Klubiin, Raipe!